Yardım Corsair HS80 Wireless alternatifi varmıdır?

Oyunlarda iyi ses kasılmıyor diyenler gördüm. Kulaklığa sahip olanlar oyun performansını belirtebilir mi?

Bunu almadan önce göreydim iyiydi 😀 şu menteşe problemi olmasa gönül rahatlığıyla satıcam da hem mik yok hem de şu durumu moral bozuyor
hs80 de mi menteşe sorunu var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlarda iyi ses kasılmıyor diyenler gördüm. Kulaklığa sahip olanlar oyun performansını belirtebilir mi?
kablolu olanını kullanıyorum bal gibide ses kasılıyor

iki model arasindaki pad farki degil hocam belli bir sure sonra kendin pad almak istersen diye dedim.

heh sizin nicki bulamadim hocam mesaj attiginiz iyi oldu fotoyu atinca setup konumdan hatirladim sizi :) eksileri varmi sizdeki max olanin? birde hic max olmayan duz modelini deneyimleme sansiniz oldumu? son soru olarak baska marka model oneriniz varmi yoksa bu hs80 dahami mantikli
HS80 deneyimlemedim ama araştırdığım kadarıyla ses kalitesi olarak aynı olması lazım. Eksisi Corsair uygulaması çok berbat. Mikrofon ayarları da yetersiz sidetone koymuşlar ama gürültü engelleme falan yok anlamsız yere. Ses kalitesi olarak tertemiz.

Anladım hocam, zaten padi aldım ondan sonra da kulaklığı hiç kullanmadım ya kullanasım kaçtı. Mik niyetine kullanıyorum, bt adaptör aldım bt kullanıyorum daha rahat

Bu pad ne hocam
Bu ama beyazı kalmamış
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSJRQTRK?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

HS80 deneyimlemedim ama araştırdığım kadarıyla ses kalitesi olarak aynı olması lazım. Eksisi Corsair uygulaması çok berbat. Mikrofon ayarları da yetersiz sidetone koymuşlar ama gürültü engelleme falan yok anlamsız yere. Ses kalitesi olarak tertemiz.
mic için broadcast kullanmak en mantiklisi

mic için broadcast kullanmak en mantiklisi
Yayın falan yapmıyorsan düz bir şekilde kendi mikrofonu da yetiyor fazlasıyla. Çünkü dediğim gibi oyuncu kulaklıklarındaki en kaliteli mikrofonlardan birine sahip. Nadir kefil olduğum bir ürün.

Yayın falan yapmıyorsan düz bir şekilde kendi mikrofonu da yetiyor fazlasıyla. Çünkü dediğim gibi oyuncu kulaklıklarındaki en kaliteli mikrofonlardan birine sahip. Nadir kefil olduğum bir ürün.
bende kablolusunu kullaniyorum dediginiz gibi cidden kefillik urun

hs80 de mi menteşe sorunu var?

kablolu olanını kullanıyorum bal gibide ses kasılıyor
Aynen hocam kronik mi bilmiyorum başkasında görmedim ama dikkat etmek lazım. Çok temiz kullanmama rağmen sol kulaklığın menteşesi çıktı ve 360 derece dönüyor

Aynen hocam kronik mi bilmiyorum başkasında görmedim ama dikkat etmek lazım. Çok temiz kullanmama rağmen sol kulaklığın menteşesi çıktı ve 360 derece dönüyor
bende olmadi oyle bisey

HS80 max kullanıyorum normal modelini önermem şarj süresi çok az ve bağlantı problemleri var uzaklaşınca kopuyor.

size denk gelmiş olabilir ilk defa sizden duyuyorum menteşe kırılmasını
Tam kırılma gibi değil de çıkıklık var hocam, dediğim gibi 360 derece dönüyor kullanıma problem yaratmıyor ama kulaklığın değerinden düşürüyor malesef. 1 kişide görmüştüm sanırım araştırmıştım baya. Şey problemi yaygın mesela (bende de var ama ufaklı) kulaklığın R ve L yazan menteşe üstü yeri var kablonun geçtiği oralar çatlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,746
Üyeler
183,885
Son üye
Penci Zurna
Geri