Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
indirim adam hoş geldin nerelerdeydinLCD olan bu fiyata güzel indirim var.
Sıvı soğutma biraz şov zaten. Gerekli olduğu yerler var ama performans istenirse bundan iyileri daha ucuza var zaten. Arctic falan.F/P falan boşverin fiyatı güzel. Yoksa 1600 TL lik Assasin falan da bunun performansı verir.
E sen beleşe aldın.30tl kuponum varmış hemen alıyorum
Bu şekil ürünlerde f/p nin önemi yok.Sıvı soğutma biraz şov zaten. Gerekli olduğu yerler var ama performans istenirse bundan iyileri daha ucuza var zaten. Arctic falan.
O kadar da değil. Evet 1600tl lik soğutucular bile çok sayıda sıvı soğutmayı geçiyor ama bu üst düzey gerçekten. Ama yinede pahalı fiyatıF/P falan boşverin fiyatı güzel. Yoksa 1600 TL lik Assasin falan da bunun performansı verir.
Ben hep buralardayım dostum paylaşım yapmıyorum fazla sadece. Yoksa tüm gün forumdayım zaten.indirim adam hoş geldin nerelerdeydin
Peerless assasin bunun performansı verir kanka. O soğutucu yurt dışındaki testlerde NH-D15 falan tokatlıyor. Bu ürün premium evet doğru, ama assasin i küçümseme, çok üst düzey bir ürün.O kadar da değil. Evet 1600tl lik soğutucular bile çok sayıda sıvı soğutmayı geçiyor ama bu üst düzey gerçekten. Ama yinede pahalı fiyatı
İbrahim sen de olmasan sıcak fırsatlar öksüz kalacak. Daha dün 5000 e elite capalix aldım. Bunu görsem bunu alırdım.Ben hep buralardayım dostum paylaşım yapmıyorum fazla sadece. Yoksa tüm gün forumdayım zaten.
Benim bildiğim kadarıyla Peerless Assain 280mm ARCTIC Liquid Freezer II ile ucu ucuna kapışıyor üstünü bilmiyorumPeerless assasin bunun performansı verir kanka. O soğutucu yurt dışındaki testlerde NH-D15 falan tokatlıyor. Bu ürün premium evet doğru, ama assasin i küçümseme, çok üst düzey bir ürün.
Kargo gelmediyse iptal etİbrahim sen de olmasan sıcak fırsatlar öksüz kalacak. Daha dün 5000 e elite capalix aldım. Bunu görsem bunu alırdım.
Taktım bile.Benim bildiğim kadarıyla Peerless Assain 280mm ARCTIC Liquid Freezer II ile ucu ucuna kapışıyor üstünü bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargo gelmediyse iptal et
Bu ne hız hocam ne ara geldi de taktınTaktım bile.