🔥İndirim Corsair iCUE Link H150i LCD White RGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 8.699TL

aksine, bence o paraları kazanan adam paranın nasıl kazanıldığını bilen işin ehli adamdır. sanmıyorum buna 9 bin lira versinler.
Benim imzadaki sisteme sövmen lazım o zaman 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara çıkılıyorsa https://www.gaming.gen.tr/urun/6400...lu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-cw-9061026-ww/ almak daha mantıklı. Hem daha yeni seri hem pompa sesi sıfır.
Evet bu yeni çıktı demi

Bembeyaz sistemi olan biri olarak soyluyorum keske siyah kasa toplasaydim abartmasaydim parcalari da simdi yatirim yapsaysim
Ama hocam insan da duramıyor işte demi 😁

Benim imzadaki sisteme sövmen lazım o zaman 😁

Evet bu yeni çıktı demi

Ama hocam insan da duramıyor işte demi 😁
Daha çok hobi diyebiliriz bence, her hali vakti yerinde olan harcadığı umurunda olmayan almaz. Ben de 5090lı vs girişecektim ama kullanacak hiç vaktim olmuyor.

Daha çok hobi diyebiliriz bence, her hali vakti yerinde olan harcadığı umurunda olmayan almaz. Ben de 5090lı vs girişecektim ama kullanacak hiç vaktim olmuyor.
Evet benim de aynı şekilde hocam. Kullanacak hiç vaktim olmuyor. Aceba sistemi satsam kaça gider ki monitör imzadaki değil samsung un oled monitörü 32 inç 4k 240hz

Geri