Öneri Corsair Katar Pro Wireless vs Steelseries Rival 3 Wireless vs Logitech G305 Wireless sizce hangisi??

Reaksiyon skoru
65
Merhaba

Wireless Gaming Mouse alacağım. Wireless almak istiyorum çünkü kablolardan bıktım. Valorant , PUBG vb. oyunlar oynayacağım. Pil ömrü iyi giderse güzel olur. Sizce hangisi?

Rival 3

rival 3 iyidir.

Sensörleri bilmiyorum ama katar pro ve logitechin tasarımları bana hitap etmiyor ben olsam şekli için rival 3 alırım(tasarım benim için çok önemlidir de🤗🤗)

Rival 3 Wireless, sensör olarak vs. aralarından en iyisi. Yanlış hatırlamıyorsam Katar Pro Wireless'da PMW3325 vardı, fiyatına göre aşırı kötü. Basilisk X Hyperspeed de bakabilirsiniz.
@zbabomen

Rival 3 Wireless tercih edin fakat Basilisk X Hyperspeed hepsinden daha iyi.

onun tasarımını beğenmedim. Çok kaba
Rival 3 Wireless tercih edebilirsiniz o zaman.

Merhaba

Wireless Gaming Mouse alacağım. Wireless almak istiyorum çünkü kablolardan bıktım. Valorant , PUBG vb. oyunlar oynayacağım. Pil ömrü iyi giderse güzel olur. Sizce hangisi?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-basilisk-x-hyperspeed-oyuncu-mouse-fiyati,602194309.html bu çok hoşuma gidiyor bakabilirsin

Sensörleri bilmiyorum ama katar pro ve logitechin tasarımları bana hitap etmiyor ben olsam şekli için rival 3 alırım(tasarım benim için çok önemlidir de🤗🤗)
Bildiğim kadarıyla
Corsair Katar pro wireless: Pixart 3325 (bazı yerlerde 3327 diye geçiyor)
Rival 3 wireless: PixArt 40G
Logitech G503 wireless: HERO 25k sensör kullanılıyor.

Geri