baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
Vallahi yaZorla sorun yaşatacaksın adama
Vallahi yaZorla sorun yaşatacaksın adama
yalpalıyor derken, ortasındaki sticker i tam simetrik yapıştırmamışlarsa yalpalıyormuş gibi gözükebilir. ona dikkatli bakın ama renk işleri bende düzgün çalışıyorCorsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9020124-EU Dahili 650W PSU’lu USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa
Arkadaşlar kasanın modeli bu ince hesaptan sistem almıştım kasanın en üst fanı biraz yalpalayarak dönüyor ve kırmızı renk vermiyor, mavi hariç diğer renklerde de farklı renkler veriyor diğer 2 fandan, ince hesaba yaz problemi kargpda nota yazıp gönderebilirsiniz dediler. Kargoda sadece kasayı göndermem gerekiyor değil mi sadece ekran kartımı çıkarıp diğer aldığım parçalarım gitmesine gerek var mı, ekran kartının vs. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
Tamamdır ona dikkat edicem teşekkürler ama kırmızı renk olayı gerçekten can sıkıcı ki kırmızı renkte kullanmak istiyordum sadece :/yalpalıyor derken, ortasındaki sticker i tam simetrik yapıştırmamışlarsa yalpalıyormuş gibi gözükebilir. ona dikkatli bakın ama renk işleri bende düzgün çalışıyor
renk işi kötü olmuş . yalpalama işine bakmak için de fanların ışıkları açıkken kasanın içinden bakın fanlara. önde stickerdan bakında bende de yalpalıyormuş gibi gözüküyor ancak kasanın içinden fanların arkasına bakınca sorun yokTamamdır ona dikkat edicem teşekkürler ama kırmızı renk olayı gerçekten can sıkıcı ki kırmızı renkte kullanmak istiyordum sadece :/
Tamamdır anladım teşekkür ediyorum cevabın için.renk işi kötü olmuş . yalpalama işine bakmak için de fanların ışıkları açıkken kasanın içinden bakın fanlara. önde stickerdan bakında bende de yalpalıyormuş gibi gözüküyor ancak kasanın içinden fanların arkasına bakınca sorun yok
Evet sanırsam fan doğru dönüyor çünkü arkasından baktığımda ve kapa açıp baktığımda yalpaladığını görmedim ama ortası öyle gözüküyor ama kırmızı ışığı yanmıyor sence kasayı göndermeli miyim ya da sadece fanı göndersem yaparlar mı ki çünkü en az 2 hafta gider gibi bu iş için.renk işi kötü olmuş . yalpalama işine bakmak için de fanların ışıkları açıkken kasanın içinden bakın fanlara. önde stickerdan bakında bende de yalpalıyormuş gibi gözüküyor ancak kasanın içinden fanların arkasına bakınca sorun yok
Ben kendiminkinde çözdüm.@baltazar da böyle bir problem yaşıyordu diye hatırlıyorum bu sorun muhtemelen spec-delta kullanan herkeste var bende de var en üstteki fan yerinden fırlayacakmış gibi dönüyor
@DonanımFikir sende de böyle mi?
Nedir lütfen söyleyin.Soeunun çözümünü buldum.
Evet bende farkettim onu öyle anlayabildim ama benim kasanın kırmızı ışığı yanmıyor ve bazı renkleri diğer fanlar ile ortak vermiyor sizce napmalıyım yollasam kasayı 2 hafta sürer napmalıyım akıl verin sadece fanı yollayabilir miyim ya da fan iateyebilir miyim?@baltazar @DonanımFikir @zbabomen Bende de spec delta vardı. TD500 e geçtim. Egzos olarak onun fanı var. 2 tane fanı boşta elimle baktım. Üstündeki etiket tam geometrik simetrik takılmamış o yüzden öyle gözüküyor etikete bakmayıp bakarsanız yalpalanmadığını göreceksiniz . Sorunun çözümü bu kadardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısaca etiketli fanlarda öyle gözüküyor. Göz yanılması. Etiketi elinizle kapayıp baktığınızda kendiniz farkedeceksiniz .
Ben uğraşmazdım.Evet bende farkettim onu öyle anlayabildim ama benim kasanın kırmızı ışığı yanmıyor ve bazı renkleri diğer fanlar ile ortak vermiyor sizce napmalıyım yollasam kasayı 2 hafta sürer napmalıyım akıl verin sadece fanı yollayabilir miyim ya da fan iateyebilir miyim?
Anladım kral sağol@baltazar @DonanımFikir @zbabomen Bende de spec delta vardı. TD500 e geçtim. Egzos olarak onun fanı var. 2 tane fanı boşta elimle baktım. Üstündeki etiket tam geometrik simetrik takılmamış o yüzden öyle gözüküyor etikete bakmayıp bakarsanız yalpalanmadığını göreceksiniz . Sorunun çözümü bu kadardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kısaca etiketli fanlarda öyle gözüküyor. Göz yanılması. Etiketi elinizle kapayıp baktığınızda kendiniz farkedeceksiniz .