Neler Yeni

Corsair Spec Delta Fan Problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerem
fanların hızını vs kontrol edebiliyorum kasa içindeki aparat ile ama ana kart uygulaması üzerinden de kontrol edebilmem gerekmekte değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sadece ekran kartını çıkarıp yollayım o zaman değil mi

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9020124-EU Dahili 650W PSU’lu USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa

Arkadaşlar kasanın modeli bu ince hesaptan sistem almıştım kasanın en üst fanı biraz yalpalayarak dönüyor ve kırmızı renk vermiyor, mavi hariç diğer renklerde de farklı renkler veriyor diğer 2 fandan, ince hesaba yaz problemi kargpda nota yazıp gönderebilirsiniz dediler. Kargoda sadece kasayı göndermem gerekiyor değil mi sadece ekran kartımı çıkarıp diğer aldığım parçalarım gitmesine gerek var mı, ekran kartının vs. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
yalpalıyor derken, ortasındaki sticker i tam simetrik yapıştırmamışlarsa yalpalıyormuş gibi gözükebilir. ona dikkatli bakın ama renk işleri bende düzgün çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerem
yalpalıyor derken, ortasındaki sticker i tam simetrik yapıştırmamışlarsa yalpalıyormuş gibi gözükebilir. ona dikkatli bakın ama renk işleri bende düzgün çalışıyor
Tamamdır ona dikkat edicem teşekkürler ama kırmızı renk olayı gerçekten can sıkıcı ki kırmızı renkte kullanmak istiyordum sadece :/

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Tamamdır ona dikkat edicem teşekkürler ama kırmızı renk olayı gerçekten can sıkıcı ki kırmızı renkte kullanmak istiyordum sadece :/
renk işi kötü olmuş . yalpalama işine bakmak için de fanların ışıkları açıkken kasanın içinden bakın fanlara. önde stickerdan bakında bende de yalpalıyormuş gibi gözüküyor ancak kasanın içinden fanların arkasına bakınca sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerem
renk işi kötü olmuş . yalpalama işine bakmak için de fanların ışıkları açıkken kasanın içinden bakın fanlara. önde stickerdan bakında bende de yalpalıyormuş gibi gözüküyor ancak kasanın içinden fanların arkasına bakınca sorun yok
Tamamdır anladım teşekkür ediyorum cevabın için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerem
Evet sanırsam fan doğru dönüyor çünkü arkasından baktığımda ve kapa açıp baktığımda yalpaladığını görmedim ama ortası öyle gözüküyor ama kırmızı ışığı yanmıyor sence kasayı göndermeli miyim ya da sadece fanı göndersem yaparlar mı ki çünkü en az 2 hafta gider gibi bu iş için.

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Üstündeki etiket tam geometrik simetrik takılmamış bence o yüzden öyle gözüküyor etikete bakmayıp baktığımda yalpalanmadığını gördüm Kısaca etiketli fanlarda öyle gözüküyor bence. Göz yanılması olabilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerem
@baltazar @DonanımFikir @zbabomen Bende de spec delta vardı. TD500 e geçtim. Egzos olarak onun fanı var. 2 tane fanı boşta elimle baktım. Üstündeki etiket tam geometrik simetrik takılmamış o yüzden öyle gözüküyor etikete bakmayıp bakarsanız yalpalanmadığını göreceksiniz :D. Sorunun çözümü bu kadardı. :D :D

Kısaca etiketli fanlarda öyle gözüküyor. Göz yanılması. Etiketi elinizle kapayıp baktığınızda kendiniz farkedeceksiniz :D.
Evet bende farkettim onu öyle anlayabildim ama benim kasanın kırmızı ışığı yanmıyor ve bazı renkleri diğer fanlar ile ortak vermiyor sizce napmalıyım yollasam kasayı 2 hafta sürer napmalıyım akıl verin sadece fanı yollayabilir miyim ya da fan iateyebilir miyim?

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet bende farkettim onu öyle anlayabildim ama benim kasanın kırmızı ışığı yanmıyor ve bazı renkleri diğer fanlar ile ortak vermiyor sizce napmalıyım yollasam kasayı 2 hafta sürer napmalıyım akıl verin sadece fanı yollayabilir miyim ya da fan iateyebilir miyim?
Ben uğraşmazdım.

Son düzenleme:

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
@baltazar @DonanımFikir @zbabomen Bende de spec delta vardı. TD500 e geçtim. Egzos olarak onun fanı var. 2 tane fanı boşta elimle baktım. Üstündeki etiket tam geometrik simetrik takılmamış o yüzden öyle gözüküyor etikete bakmayıp bakarsanız yalpalanmadığını göreceksiniz :D. Sorunun çözümü bu kadardı. :D :D

Kısaca etiketli fanlarda öyle gözüküyor. Göz yanılması. Etiketi elinizle kapayıp baktığınızda kendiniz farkedeceksiniz :D.
Anladım kral sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,212
Üyeler
165,947
Son üye
kartal1166
Top Bottom