QuantumSyndicate
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Reis bir sistem topla sana zahmet, 5-7k arası her türlü sistem olur yeter ki verdiğimiz paraya değsin..
Vengeance RGB modellerinde sıkıntı yaşayan yok muydu ya?Lpx dışında sorunlu ramlerini duymadım
Prolarda sorun yaşayanı duymamıştımVengeance RGB modellerinde sıkıntı yaşayan yok muydu ya?
Etkileyeceğini düşünmüyorum sonuçta ramler pek de güç tüketmiyorBu OC hangi anakartta yapıldı?
Anakart farkı OC performansını etkileyecek mi? Bu sorumun cevabını bilen yanıtlasın lütfen.
RGB PRO zaten ayrı onun dışındakilerin sadece dış görünüşü farklı içindeki bellekler aynı diye biliyorum.Prolarda sorun yaşayanı duymamıştım
RAM'lere aşık oldum, o nasıl OC performansı öyle ya? 5600X + 3070 yapacağım sistemi, hazır elim değmişken bir de RAM'leri değiştireyim bari.Etkileyeceğini düşünmüyorum sonuçta ramler pek de güç tüketmiyor
OC dan sonra uçmuş o nedir ya , videoyu sabırsızlıkla bekliyorumDostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.
Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18
Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v
Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.