Öncelikle kafası büyük sayılacak biriyim bunu belirteyim, kulaklarımda ortalamadan biraz daha büyüktür. Kulaklığı 3 yıldır kullanıyorum, daha önce gamepowerin bir kulaklığı, hyperx cloud 2 ve coolermaster mh670 kullandım. Bass bu 3 kulaklıktan çok daha az, tiz ve midler gayet temiz, ses seviyesi ve ses kalitesi eğer amacınız oyun ise gayet yeterli. Ses kasma konusunda sorun yaşamazsınız yani. Ses seviyesini ben en fazla %70 de kullanıyorum, %100'de asla kullanamam. Mikrofonu gayet yeterli, temiz ses veriyor. Şarjı ise şuan 13-14 saat sonunda bitiyor, ilk 1-2 yıl 15-16 idi. İnternette bunun pillerini harici sitelerden bulup takmak mümkün, takması da bir o kadar kolay. Malzeme kalitesi gayet dayanıklı, saydığım önceden kullandığım kulaklıklardan gamepower ve mh670 direk menteşe yerinden kırılmıştı hiç hor kullanmamama rağmen ki mh670 de üst seviye bir kulaklıktı. Rahatlık olarak ise kulaklık gerçekten çok rahat. Kulakları hiç baskılamıyor ve padleri kumaş yani kulağınız yanıp, terlemez. Baskılamamasının sonucu da başta belirttiğim gibi bassta eksikliğe sebep oluyor ama rahatım benim için en önemli şey, müzik zaten hiçbir oyuncu kulaklığından dinlenmez. 1-2 bin tl ye aldığınız müzik kulaklığı tüm oyuncu kulaklıklarını haşat eder müzik konusunda. iCue proğramını kurunca dip ses oluyor normalde ama bir çözümü var internette ve zor sayılmaz. Eq ayarını mutlaka yapın yoksa ses zor kasarsınız. Bu şekilde, eğer rahat ve uzun yıllar gidebilecek bir kulaklık arıyorsanız değerlendirin. Eğer kafası küçük biri iseniz biraz daha arttırıp Corsair Virtuoso'yu da öneririm ama o kulağa çok baskı yapıyor önceden bilin.