🔥İndirim Cosori 5.5L XXL Airfryer 1830TL

Kızartması kızartma değil, haznesi çok yetersiz, mutfakta ekstra yer kaplıyor, temizlemesi zahmetli. Poğaça vs ısıtmak için kullanıyoruz sadece. Büyük pişmanlık.

Kızartması kızartma değil, haznesi çok yetersiz, mutfakta ekstra yer kaplıyor, temizlemesi zahmetli. Poğaça vs ısıtmak için kullanıyoruz sadece. Büyük pişmanlık.
Kızartması kızartma değil derken inşallah normal patates ile kızartmayı denemiyorsunuzdur

Baya iyi fiyat kaliteli ürün ben 2500e almistim zamaninda. Genelde dışını kızartan kurutan icini çiğ bırakan ürün bu airfryerlar. Ben dondurulmuş pizza felan onları yapıyorum köfte felan pişiriyorum yağsız birsekilde iyi oluyor. Temizligi zahmetli yazmis arkadas ama aslında bu modelin temizliği emsallerine göre gayet basit.

Ne demek istiyorsun ?
Airfryerda patates kızartmak istiyorsanız dondurulmuş patates ile yapmanız gerekli çünkü onlar püre haline getirilip dondurulan patatesler olduğu için airfryerda güzel kızarıyor fakat tüm patatesi derin yağ olmadan çıtır hale getirmeniz çok zor.

Airfryerda patates kızartmak istiyorsanız dondurulmuş patates ile yapmanız gerekli çünkü onlar püre haline getirilip dondurulan patatesler olduğu için airfryerda güzel kızarıyor fakat tüm patatesi derin yağ olmadan çıtır hale getirmeniz çok zor.
Anladım evet yagsız kuru oluyor dışı oyle kizartma gibi olmuyor

Baya iyi fiyat 1.5 yıl once falan 2300 e almıstım temizliği zahmetli hatta bulaşık makinesi bile tam olarak temizleyemiyor bu fiyata alınır.

file nin kendisi olan çok güzel oluyor airfry da normal soyup ta yaptıgımız açıkçası dediginiz gibi ya fazla çıtırdıyor yada pişmiyor

2 kiloya yakın bütün tavuk buna rahat sığarmı acaba
1.8kg 1 hafta önce pişirdim 2kg de siğar ama delmeniz lazim içininde pişmesi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baya iyi fiyat 1.5 yıl once falan 2300 e almıstım temizliği zahmetli hatta bulaşık makinesi bile tam olarak temizleyemiyor bu fiyata alınır.
Evet ben de 2 yil once 2400 e almiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantisinde ve yedek parçada sorun oluyormuş alırken dikkat edin
2 yildir kullanmiyor olsam inancam yorumlara :)

1.8kg tam tavuk, bugun 1kg kanat pişirdim mis, patatesi zaten iyi yağsiz daha ne istiyorsunuz bi airfryerden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,844
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri