Çözüldü:) Geforce Experience Driver kurulmuyor

Yavuzhann

80+
Reaksiyon skoru
42
İyi günler ekran kartımi güncellemem gerekiyor aldigim yer geforce experience ile güncelleyin diyor ancak geforce experience da "önerilen sürücü indirilemedi" hatasını veriyor lütfen yardım edin driverlari kuramadigim icin ekran kartim aygıt yöneticisinde,görev yöneticisinde tamamen gözükmüyor oyunlarda ekran kartı yokmuşcasına kasıyor. (Ekran kartımın modeli palit gtx 1650)

İyi günler ekran kartımi güncellemem gerekiyor aldigim yer geforce experience ile güncelleyin diyor ancak geforce experience da "önerilen sürücü indirilemedi" hatasını veriyor lütfen yardım edin driverlari kuramadigim icin ekran kartim aygıt yöneticisinde,görev yöneticisinde tamamen gözükmüyor oyunlarda ekran kartı yokmuşcasına kasıyor. (Ekran kartımın modeli palit gtx 1650)
Manuel olarak nvidia'nın sitesinden indirebilirsiniz

,https://www.nvidia.com.tr/drivers

Burdan kart bilgilerinizi girip uygun sürümü indirebilirsiniz,son sürüm olduğuna dikkat edin ancak.

Ekran kartı sahte 1650 olmasın? Sahte kartlarda genelde o hata oluyor.

Ekran kartı sahte 1650 olmasın? Sahte kartlarda genelde o hata oluyor.
Gamegarajdan aldim palit marka oyle bir sey yapmazlar diye dusunuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Manuel olarak nvidia'nın sitesinden indirebilirsiniz

,https://www.nvidia.com.tr/drivers

Burdan kart bilgilerinizi girip uygun sürümü indirebilirsiniz,son sürüm olduğuna dikkat edin ancak.
Deniyorum ama olmuyor

Ekler

• IMG_20211118_095939.jpg
    IMG_20211118_095939.jpg
    2.2 MB · Hit: 57
Gamegarajdan aldim palit marka oyle bir sey yapmazlar diye dusunuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deniyorum ama olmuyor
Başka kurulumlar sürüyor diyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misin?

Başka kurulumlar sürüyor diyor. Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misin?
Windows yukleniyor yuklemesi bitince yeniden baslaticam ancak turkçeye çevirdim alttaki metni "Bu dhc paketi şuanki windows sürümünüzle uyumlu değildir diyor"

Windows yukleniyor yuklemesi bitince yeniden baslaticam ancak turkçeye çevirdim alttaki metni "Bu dhc paketi şuanki windows sürümünüzle uyumlu değildir diyor"
Güncellemeleri yapıp öyle dene madem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,750
Üyeler
195,445
Son üye
hüseyinn28
Geri