Besim Tibuk
80+ Gold
Hayır değil. Allah aşkına bu seçimde yapmayın ilk turdan almaya bakalım. Lütfen bakın yalvarıyorum ya
Yanlış düşünüyorsun kardeşim.İnce adamdır, Kılıçtar yerine her türlü oy verilir bu adama.
Bende aynı şeyi söylüyorum dostum yukarıyı okursan zaten.Hayır değil. Allah aşkına bu seçimde yapmayın ilk turdan almaya bakalım. Lütfen bakın yalvarıyorum ya
Spesifik olarak sana demedim hocam.Bende aynı şeyi söylüyorum dostum yukarıyı okursan zaten.
Öncelikle seni forumda herkesin tanımasını neden belirttiğini anlamadım yine bu konu altında erdoğanı desteklediğini belirtmenide anlamadım.Beni forumda herkes tanıyor, Erdoğan'ı destekliyor ve onun kazanmasını istiyorum. Ki, kazanacakta... Fakat, "Her ne olursa olsun kazanmam gerekiyor." kafasında ilerliyen bir muhalif olsam, asla İnce'ye oy vermezdim.
"Ben HDP'nin olduğu masaya oy vermem, İnce'ye oy vereceğim. Gerekirse ikinci turda sandığa gitmem." diyen seçmenin, ilk turda İnce'ye oy vermesi mantıklı. Böyle düşünmeyen hiç kimse İnce'ye oy vermemeli. Tabii kazanmak istiyorlarsa...
"Seçim ikinci tura kalsın da, öyle KK'ye oy veririz." diyen birisi, ne kadar ağır saçmaladığının farkında değil mi? Hayretle izliyorum... İkinci turda oy vereceğin KK ve ilk turda oy vereceğin KK arasında bir fark yok. Her türlü bu adama oy vereceksen, ilk turdan ver de belki seçimi kazanırsın. Bu şekilde oyları böldüğünüz için, Erdoğan ilk turdan alacak seçimi. 2018'de çoklu adayı denediniz; fark attı Reis. Yine fark atacak.
"AKP'li İnce'yi destekliyor." muamelesi görmemek için yazdım.Öncelikle seni forumda herkesin tanımasını neden belirttiğini anlamadım yine bu konu altında erdoğanı desteklediğini belirtmenide anlamadım.
Biz Hüda-Par'a, "Hizbullah veya başka bir terör örgütünün temsilcisi veyahut devamı değiliz. PKK terör örgütüdür. Bizim bayrakla, devletle bir sorunumuz yok. Ayrı bir devlet kurmak istemiyoruz. Askerimizin, ordumuzun yanındayız." diye açıklama yaptırdık. Şunlardan sadece birini HDP söylesin, Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim?Hdp'nin olduğu masaya oy vermem deyip Hüdaparın olduğu masayı destekliyorsun?
İnce'ye oy vermenin mantıksız olduğunu ben de söyledim. Sonuçta KK'ye oy verecek birisi İnce'ye oy vermemeli. KK'ye asla oy vermem, diyorsa İnce veya Sinan Oğan'a oy vermeli.İlk turda inceye vermek mantıklı değil dostum
Benim desteklediğim Hizbullahçı değil ama sen iftira atmaya devam edebilirsin. İlk turda seçimi Erdoğan alacak, forumdaki ağlamalarınızı zevkle okuyacağım 15 Mayıs'taben şu anda senin desteklediğin partinin hizbullahcıların başa gelmesini istemiyorum ilk turda göndereceğiz, Beklemede kal dostum.
Max ampül zeka, cevap verip zaman harcama knkÖncelikle seni forumda herkesin tanımasını neden belirttiğini anlamadım yine bu konu altında erdoğanı desteklediğini belirtmenide anlamadım.
Hdp'nin olduğu masaya oy vermem deyip Hüdaparın olduğu masayı destekliyorsun? İlk turda inceye vermek mantıklı değil dostum ben şu anda senin desteklediğin partinin hizbullahcıların başa gelmesini istemiyorum ilk turda göndereceğiz, Beklemede kal dostum.
İftira he? AK* iktidara gelince 16 mayısta domuz bağı ile katliam yapılırken izlersin annen sokağa çıkarken 10 kere düşününce anlarsın ama dur sen anlamazsın ki boş ver"AKP'li İnce'yi destekliyor." muamelesi görmemek için yazdım.
Biz Hüda-Par'a, "Hizbullah veya başka bir terör örgütünün temsilcisi veyahut devamı değiliz. PKK terör örgütüdür. Bizim bayrakla, devletle bir sorunumuz yok. Ayrı bir devlet kurmak istemiyoruz. Askerimizin, ordumuzun yanındayız." diye açıklama yaptırdık. Şunlardan sadece birini HDP söylesin, Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim?
Biz Hüda-Par'ın oyunu almak için tavizlerde bulunmuyoruz. Siz özerklik veriyorsunuz PKK'ya.
İnce'ye oy vermenin mantıksız olduğunu ben de söyledim. Sonuçta KK'ye oy verecek birisi İnce'ye oy vermemeli. KK'ye asla oy vermem, diyorsa İnce veya Sinan Oğan'a oy vermeli.
Benim desteklediğim Hizbullahçı değil ama sen iftira atmaya devam edebilirsin. İlk turda seçimi Erdoğan alacak, forumdaki ağlamalarınızı zevkle okuyacağım 15 Mayıs'ta
Siz bu vatanın evladı değilsiniz konuşmaya hakkınız bile yok.Biz Hüda-Par'a, "Hizbullah veya başka bir terör örgütünün temsilcisi veyahut devamı değiliz. PKK terör örgütüdür. Bizim bayrakla, devletle bir sorunumuz yok. Ayrı bir devlet kurmak istemiyoruz.
Seninle aynı düşüncedeyim dostum KK yı sevdiğim için basmıyorum, hizbullahçıların başa geldiğini düşünsene bi bir de bunlar savunuyor ya çok değişik bir durum KK Başa gelince parlamenter sistem getirecek zaten o yüzden hiç bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.KK'yı sevmem, o da gelse bir halt yapamaz eminim ancak batacaksak da biraz da başkası batırsın artık yeter. 20 senedir baydı. KK basit bir adam. Şuanki gibi Diktatör değil, beğenmezsek muhalefet bi baskı yapsa kolayca erken seçime gidilir, tekte de indirilir. Yani şimdikinden bi kurtulursak kim gelirse gelsin bi şekilde doğru adam sonrasında bulunur. KK yanlış tercih de olsa basar geçerim. İnce'ye vermek daha mantıklı gelse de oy bölmeye gerek yok düşüncesiyle KK'ya basarım. Sonrası Allah Kerim
HDP %12-13 oy alan ve asla küçümsenmeyecek bir parti. Kesinlikle savunmuyorum, başa geçsem ilk işim kapatmak olur şahsen ancak RTE'nin inip inmeyeceğini HDP'den gelecek oylar belirleyecek. KK istese de istemese de onlarla masaya oturmak zorunda. Stratejik olarak masaya oturdu diye laf yapanlar; Senelerce Fetö uşaklığı yapıp, Apo'ya kırmızı halılar serip, Hizbullahçılarla masaya oturup kendilerinden olmayan herkese fetöcü, pkklı damgası vurmaya çalışan zekasal sorunlu şahsiyetlerin ta kendileridir ve onları ciddiye almıyorum artık. Kendi hallerine bıraktım. Zaten dediğin gibi Parlamenter sistem gelince KK bi nevi saf dışı kalacak. Sadece bir piyon şuanlık.Seninle aynı düşüncedeyim dostum KK yı sevdiğim için basmıyorum, hizbullahçıların başa geldiğini düşünsene bi bir de bunlar savunuyor ya çok değişik bir durum KK Başa gelince parlamenter sistem getirecek zaten o yüzden hiç bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
KK gelince batacağımız düşünmüyorum dediğim gibi parlamenter sistem getirince KK nın dedikleri olmuyacak.
Aynen öyle hocam.HDP %12-13 oy alan ve asla küçümsenmeyecek bir parti. Kesinlikle savunmuyorum, başa geçsem ilk işim kapatmak olur şahsen ancak RTE'nin inip inmeyeceğini HDP'den gelecek oylar belirleyecek. KK istese de istemese de onlarla masaya oturmak zorunda. Stratejik olarak masaya oturdu diye laf yapanlar; Senelerce Fetö uşaklığı yapıp, Apo'ya kırmızı halılar serip, Hizbullahçılarla masaya oturup kendilerinden olmayan herkese fetöcü, pkklı damgası vurmaya çalışan zekasal sorunlu şahsiyetlerin ta kendileridir ve onları ciddiye almıyorum artık. Kendi hallerine bıraktım. Zaten dediğin gibi Parlamenter sistem gelince KK bi nevi saf dışı kalacak. Sadece bir piyon şuanlık.