Çözüldü✓ (ÇÖZÜLDÜ!) RX 9070XT directx9 uyumluluğu yok mu? Eski oyunlarla uyumlu değil mi?

Jssa Jssc

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba, sistemimde ekran kartı yoktu, sadece r9 9950x işlemciyle oyunumu oynuyordum ve gayet iyi çalışıyordu fakat yüksek fps almak istedim ve güçlü bir ekran kartı alayım dedim. rx 9070xt piyasaya çıtkığı gibi aldım. ekran kartını taktım ve oyunda mouse'u hareket ettirdiğim an oyun takılıyor, 10 fps alıyorum. Elden rings'de full ayarlarda 180 fps alıyorum ama benim 2006 yapımı oyunda 10 fps alıyorum. Nvidia kullanan arkadaşlarda böyle sıkıntılar yok. RX570 ekran kartı kullanan bir diğer arkadaşım benden daha yüksek fps alıyor. Eski bir ekran kartı olan RX570 yüksek performans alması ve RX 9070XT 'nin alamamasının nedeni nedir? directx9 desteği mi gitti? nasıl çözülür bu iş, LÜTFEN YARDIM

Eğer çözülemeyecek bir şeyse ekran kartını satmam gerekecek

Directx end user Google arat kur yükle tekrar dene

Geriye dönük uyumluluğu var ancak, modern donanımın asıl optimizasyon alanı DirectX 12 ve üzeri olduğundan, DirectX 9 uygulamalarında bazı uyumluluk veya performans problemleri yaşaman doğal

Directx end user Google arat kur yükle tekrar dene
maalesef sorunu çözmedi
Geriye dönük uyumluluğu var ancak, modern donanımın asıl optimizasyon alanı DirectX 12 ve üzeri olduğundan, DirectX 9 uygulamalarında bazı uyumluluk veya performans problemleri yaşaman doğal
peki bunun bir çözümü var mıdır, günlerdir araştırıyorum bir şey bulamadım. Ekran kartı çok mükemmel ama benim oyunumda işe yaramadığ için satmam gerekecek ... çok üzüyor bu durum beni

Dx web yüklemesi sonrası sorunsuz oyunları oynayabilirsiniz. Hatta çok daha eski oyunlar için gerekli olarak Direct Play bile bu ekran kartında sorunsuz çalışıyor.

kurdum fakat hiçbir değişiklik olmadı maalesef ..
Dx web yüklemesi sonrası sorunsuz oyunları oynayabilirsiniz. Hatta çok daha eski oyunlar için gerekli olarak Direct Play bile bu ekran kartında sorunsuz çalışıyor.
bunu da yüklemiştim, direct play'ı da aktif etmiştim fakat oyuna girdiğimde yine fps drop yaşyıorum. mouse hareket edince ekran takılı kalıyor

kurdum fakat hiçbir değişiklik olmadı maalesef ..

bunu da yüklemiştim, direct play'ı da aktif etmiştim fakat oyuna girdiğimde yine fps drop yaşyıorum. mouse hareket edince ekran takılı kalıyor
PC ye bağlı bütün USB kablolarını çıkar sadece klavye takılı kalsin ve başka porta takip denermisin

Oyunu işlemcinin dahili gpusundsn açıyor olmasın ? Biostan kapattınız mı ?

Bende de 9070 XT varda Assassin's Creed 2 oyunuda DirectX 9.0 kullanıyor onda da bir sorun görünmemekte. Eski oyunlardan Blade of Darkness denedim Direct Play ile sorunsuz çalışıyor. Sizin oynadığınız oyun hangisi bi deneyeyim onuda. Bu arada mouse hareket edince dediniz. 8000 Hz mouse felan kullanıyorsanız bu tip problemler yaşanıyor genelde.

PC ye bağlı bütün USB kablolarını çıkar sadece klavye takılı kalsin ve başka porta takip denermisin
denedim çözülmedi maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu işlemcinin dahili gpusundsn açıyor olmasın ? Biostan kapattınız mı ?
hayır harici ekran kartı çalışıyor tamamen

Bende de 9070 XT varda Assassin's Creed 2 oyunuda DirectX 9.0 kullanıyor onda da bir sorun görünmemekte. Eski oyunlardan Blade of Darkness denedim Direct Play ile sorunsuz çalışıyor. Sizin oynadığınız oyun hangisi bi deneyeyim onuda. Bu arada mouse hareket edince dediniz. 8000 Hz mouse felan kullanıyorsanız bu tip problemler yaşanıyor genelde.
mouse hızı yavaş, zaten kablosuz sessiz klasik mouse kullanıyorum, başka mouse da denedim bir şey etki etmedi. Ama oyunu deneyebilirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz. sorun sizde de olursa, oyun ekran kartını desteklemiyor demektir. Oyunun adı ACE online - subagames

denedim çözülmedi maalesef

hayır harici ekran kartı çalışıyor tamamen

mouse hızı yavaş, zaten kablosuz sessiz klasik mouse kullanıyorum, başka mouse da denedim bir şey etki etmedi. Ama oyunu deneyebilirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz. sorun sizde de olursa, oyun ekran kartını desteklemiyor demektir. Oyunun adı ACE online - subagames
Hocam cpunun dahili gpusunu kapatın öyle deneyin açık kalmasın cpunun dahili gpusu

Var olmaz olur mu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,980
Üyeler
183,501
Son üye
oldman49
Geri