bugraatilla
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
soru yukaırda belii yanıtlar bekliyorum
Tek çekirdek performansı mı önemli çok çekirdek performansı mı manasında sordumSoruyu anlayamadım, daha açıklayıcı yazabilir misin?
Şu an oyunlarda tekli çekirdek daha etkili oluyor.Tek çekirdek performansı mı önemli çok çekirdek performansı mı manasında sordum
Günümüz oyunları çoklu çekirdek ağırlıklı.Tek çekirdek performansı mı önemli çok çekirdek performansı mı manasında sordum
Reis benim işlemci 10300h tekli çekirdek performansı r5 3600ü geçiyor performansı daha mı iyi oluyor pekiŞu an oyunlarda tekli çekirdek daha etkili oluyor.
Ancak gelecekte çoklu çekirdeğin daha önemli olacağı yönünde tahminler var.
Duyduğuma göre tekli çekirdek önemliydi sorayım dedimGünümüz oyunları çoklu çekirdek ağırlıklı.
Ancak tekli çekirdekte önemli.
Senin laptop işlemcisi 10300h 3600e teklide asla geçemez maalesef.Reis benim işlemci 10300h tekli çekirdek performansı r5 3600ü geçiyor performansı daha mı iyi oluyor peki
Nasıl yani anlamadımHayır ikisi de sadece çok eski oyunları oynarsan single thread fpsde büyük fark yaratır.
i5 10300h, R5 3600'den daha iyi değil.Reis benim işlemci 10300h tekli çekirdek performansı r5 3600ü geçiyor performansı daha mı iyi oluyor peki
CPU-Z puanı kaç? Bi indir bakNasıl yani anlamadım
ikisi de derken multi ve single thread den bahsettim 10300h single da 3600den iyi değil 7nm işlemci ve 14nm işlemcileri ghzye bakarak karşılaştırmazsın.Nasıl yani anlamadım