Cpu sıcaklığım 105 dereceye çıkıyor masaüstü acil yardım

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar aslında bu tarz şeylerden pek anlamam bilgisayarın şuan bir sorunu yok ana core temp indirip bakayım dedim cpu için verdiği 105 civarı mi derece yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum
1747165040989433617859340131414.webp

yanılmıyorsam ısı sıcaklık değeriniz fahrenheit cinsinden

Sıcaklık göstergesini celcius yap fahrenheit olarak ayarlamışsın 100fahreneit yaklaşık 38 dereceye ''celcius'' denk gelir.

Arkadaşlar aslında bu tarz şeylerden pek anlamam bilgisayarın şuan bir sorunu yok ana core temp indirip bakayım dedim cpu için verdiği 105 civarı mi derece yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum Alıntıyı görüntüle
100 fahrenheit 38 derece yapıyor. Gayet soğuk çalışıyor. Yanlış ölçüm biriminde bakıyorsunuz. Başka programla bakın yada sıcaklık ölçüm birimini değiştirin.

Arkadaşlar aslında bu tarz şeylerden pek anlamam bilgisayarın şuan bir sorunu yok ana core temp indirip bakayım dedim cpu için verdiği 105 civarı mi derece yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum Alıntıyı görüntüle
Derslerde bu ne işimize yarayacak günlük hayatta diyenler için birebir örnek😂 Şaka bir yana baya soğuk hocam işlemci 105 derece olsa elinizi cama koyduğunuzda yanar zaten pc kapatır kendini.

Geri