V Vefa 80+ Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 106 Reaksiyon skoru 17 Çarşamba, 20:21 #1 Crimson desert pre order EU NA BDO kodu satın alan var mı ?
Shyankh 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,740 Reaksiyon skoru 1,028 Çarşamba, 20:25 #2 Onu değil ama bu konuda kod satın alanlar vardı, bakabilirsiniz. 🔥İndirim Başlık 'Crimson Desert Steam Key 1800TL' 10 Mart 2026 Merhaba arkadaşlar. Crimson Desert enaba.com da indirimle birlikte yaklaşık 1800TL civarına geliyor. Satıcı ve site güvenilir. Deluxe edition da 2000 civarı. Ancak tabii ki her zaman risk var. Bu yüzden ben sadece bilgi amaçlı yazıyorum sorumluluk size aittir. Standart Sürüm : Crimson Desert Steam Key (PC) MIDDLE EAST/ASIA/OCEANIA/AFRICA satın alın Crimson Desert is a sweeping open‑world action‑adventure developed and published by Pearl Abyss, the South Korean studio best known for the Black Dese www.eneba.com Deluxe Sürüm : Crimson Desert Deluxe Edition Steam Key (PC) MIDDLE EAST/ASIA/OCEANIA/AFRICA satın alın Crimson Desert Deluxe Edition includes: Crimson Desert Game key Kairos Plate Helm Kairos Plate Gloves Kairos Plate Boots Kairos Cloak Kairos Plate Ar www.eneba.com Sepete ekleyip AKS14 kodunu uyguladigimizda 40 $ civarına düşüyor. Ayrıca yeni hesap...
Onu değil ama bu konuda kod satın alanlar vardı, bakabilirsiniz. 🔥İndirim Başlık 'Crimson Desert Steam Key 1800TL' 10 Mart 2026 Merhaba arkadaşlar. Crimson Desert enaba.com da indirimle birlikte yaklaşık 1800TL civarına geliyor. Satıcı ve site güvenilir. Deluxe edition da 2000 civarı. Ancak tabii ki her zaman risk var. Bu yüzden ben sadece bilgi amaçlı yazıyorum sorumluluk size aittir. Standart Sürüm : Crimson Desert Steam Key (PC) MIDDLE EAST/ASIA/OCEANIA/AFRICA satın alın Crimson Desert is a sweeping open‑world action‑adventure developed and published by Pearl Abyss, the South Korean studio best known for the Black Dese www.eneba.com Deluxe Sürüm : Crimson Desert Deluxe Edition Steam Key (PC) MIDDLE EAST/ASIA/OCEANIA/AFRICA satın alın Crimson Desert Deluxe Edition includes: Crimson Desert Game key Kairos Plate Helm Kairos Plate Gloves Kairos Plate Boots Kairos Cloak Kairos Plate Ar www.eneba.com Sepete ekleyip AKS14 kodunu uyguladigimizda 40 $ civarına düşüyor. Ayrıca yeni hesap...