3733 MHz denedik.Tam da 3800'e çıkmayı denediniz mi diye soracaktım
BCLK'yı 1900'e getirince 2:1 moda geçmiyor bildiğim kadarıyla.
Ne yapayım kardeşim?! Mavi ekran beni korkutuyor, Allah'ım ya Rabbim ya!Vakamızın BSOD ekranı korkusu var. Yoksa bana kalsa..
Teşekkür ederim. Corsair almakla çok iyi bir şey başarmışsın, şaka değil.Çok güzel olmuş eline sağlık,RGB diye bunu almayı bi ara düşünmüştüm ama sonra cl 15 3200 mhz CORSAİR görünce vazeçmiştim.
Acaba benimkileri stabil çalışacak şekilde en fazla kaça çekebilirim...3733 MHz denedik.
Ne yapayım kardeşim?! Mavi ekran beni korkutuyor, Allah'ım ya Rabbim ya!
Teşekkür ederim. Corsair almakla çok iyi bir şey başarmışsın, şaka değil.
Daha almadım alacağım ama anlamadığım şey bu ram o dediğimden daha iyiydi yani.Aldığına pişmanmısın bu rami bu arada.3733 MHz denedik.
Ne yapayım kardeşim?! Mavi ekran beni korkutuyor, Allah'ım ya Rabbim ya!
Teşekkür ederim. Corsair almakla çok iyi bir şey başarmışsın, şaka değil.
Sende ne vardı ya? Hatırlamıyorum valla .Acaba benimkileri stabil çalışacak şekilde en fazla kaça çekebilirim...
Aldığıma pişmanım diyemem ama yazılımı beni öldürüyor. Yazılım bi' tık daha güzel olsa çok iyi olurdu. Ayrıca ben bu RAM'lerden 2 tane daha alayım desem alamam, bulması diğerlerine göre daha zor, ve fiyatı da uçuk. Bunu alacağına attığım Corsair Vengeance RGB PRO modelini alırsın, daha iyi.Daha almadım alacağım ama anlamadığım şey bu RAM o dediğimden daha iyiydi yani.Aldığına pişmanmısın bu rami bu arada.
Attığın Corsair RAM'lerin siyah modeli ve 3000Mhz CL15Sende ne vardı ya? Hatırlamıyorum valla .
Aldığıma pişmanım diyemem ama yazılımı beni öldürüyor. Yazılım bi' tık daha güzel olsa çok iyi olurdu. Ayrıca ben bu RAM'lerden 2 tane daha alayım desem alamam, bulması diğerlerine göre daha zor, ve fiyatı da uçuk. Bunu alacağına attığım Corsair Vengeance RGB PRO modelini alırsın, daha iyi.
Kaç yapılır sence bunlarla? @RevDeisDouAttığın Corsair RAM'lerin siyah modeli ve 3000Mhz CL15
Thaiphoon burner op çar.Kaç yapılır sence bunlarla? @RevDeisDou
Thaiphoon Burner programından SS atarsanız iyi olur, çiplerin ne olduğunu tam bilmiyoruz.Ciddiyim , merak ettim.
Overclock bir nimettir!Hortlatma zamanı!
RAM'leri 3600 MHz frekansında CL14-20-14-14-32-55 gecikmesinde 1.48 V ile sorunsuz kullanabiliyorum. Memtest86'da 0 hata aldım.
Alıntıyı görüntüle
@RevDeisDou hocamıza teşekkürler ve selamlar!