Crysis trilogy almaya değermi ?

Arkadaşlar bu yazıyı okuduktan sonra almak ile almamak arasında kaldım
( https://oyungezer.com.tr/inceleme/crysis-remastered-trilogy-inceleme )
Sonradan bir kişinin fikri yerine birden fazla kişiden öneri almalıyım diye düşünüp buraya geldim siz ne dersiniz bu konuda ?
Oyun iyi ama optimizasyon çöp. Normal Crysis serisinin optimizasyonu da çok kötüydü bu da öyle. Düşük FPS alırım sorun olmaz dersen al oyna.

Crysis 1 in eski versiyonunu 10000 liralık sistemle 25-50FPS arası oynayabilmiştim 😂
Hele oyunun sonuna doğru çıkan şu uzaylılar var ya 2-3 tanesi aynı anda saldırınca 15FPS ye düşürüyordu 😅

Crysis 1 in eski versiyonunu 10000 liralık sistemle 25-50FPS arası oynayabilmiştim 😂
Normal şartlarda 2 o kadar kötü değil diye biliyorum optimizyonda. Bir de yeni bir sistemle oynadıysanız 1'de o kadar düşük almanız normal aslında.

Normal şartlarda 2 o kadar kötü değil diye biliyorum optimizyonda. Bir de yeni bir sistemle oynadıysanız 1'de o kadar düşük almanız normal aslında.
2 de sorun yok. Aynı sistemde 90-120FPS arası akıyordu oyun. 3ü oynamadım o yüzden bilgim yok.

Bence almaya değmez çünkü aralarında çok bir grafik farkı yok. Eski oyunları da oynasan aynı tadı alırsın.

Geri