ahmetcnar1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 224
sadece ceo su ya önemli değilmiş o zamanDeğil sadece CEO'su Türk bildiğim kadarıyla bu nedenle Türk oyunu değildir.
sadece ceo su ya önemli değilmiş o zamanDeğil sadece CEO'su Türk bildiğim kadarıyla bu nedenle Türk oyunu değildir.
Değil kanka yapan ekip yabancısadece ceo su ya önemli değilmiş o zaman![]()
Hayır değil arkadaşlar , bir şirketin kurucusunun veya ceo'sunun hangi milletten olduğu önemli değil , şirketin menşei önemlidiryapanlar türk kökenli insanlar Sonuç: Değildir https://tr.wikipedia.org/wiki/Crytek
değil eğer bi türk olunca türk olsa IO oyunlarıda ful tr oyunu olması gerekirdi bi zamanlar ama değilyapanlar türk kökenli insanlar Sonuç: Değildir https://tr.wikipedia.org/wiki/Crytek
bunu ilk defa senden duyuyorum (hitman i)Hayır değil arkadaşlar , bir şirketin kurucusunun veya ceo'sunun hangi milletten olduğu önemli değil , şirketin menşei önemlidir
Bakın Hitman oyunun yapımcısı IO interactive'nin ceosu da Türk. Kimse çıkıp Hitman Türk oyunu diyor mu ?
Şirketin kurucusu Türk olabilir.Neden etiketlenmedim? Şirketin kurucusu türk arkadaşlar şirket türk çeviri için milyarlar harcadı burdan bile anlarız![]()
Çalışanların hepsi alman değil.Şirketin kurucusu Türk olabilir.
Io interactive ceo yazın çıkar .bunu ilk defa senden duyuyorum (hitman i)
Olum Allah belami versin yemin ederim bunu yazmak için gelmiştim.Hayır değil arkadaşlar , bir şirketin kurucusunun veya ceo'sunun hangi milletten olduğu önemli değil , şirketin menşei önemlidir
Bakın Hitman oyunun yapımcısı IO interactive'nin ceosu da Türk. İsmi Hakan Abrak. Kimse çıkıp Hitman Türk oyunu diyor mu ?
Ne olduğu bilinmeyen kanalı takip ediyorsun değil mi ?Olum Allah belami versin yemin ederim bunu yazmak için gelmiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyler bu mantıkla Far Cry da türk ? Ryse son of rome da türk ? Sniper Ghost Warrior da türk ?
Evet takip ediyorum. Adamla fikirlerim birebir uyuşuyor.Ne olduğu bilinmeyen kanalı takip ediyorsun değil mi ?