ilkersssuygun
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
sistemim 7700xt 7600 var ve oyunun ilk 2 3 roundu iyi sonra fps çok düşüyor 2k oynuyorum her şey yüksekte değil
sistemim 7700xt 7600 var ve oyunun ilk 2 3 roundu iyi sonra fps çok düşüyor 2k oynuyorum her şey yüksekte değil
arkadasin dedigine bakilirsa oyun optimizasyonu ile alakali sizin yapabileceginiz bisey varmi emin degilimHocam bende R5 5600 + RTX4060 var 80 fpsyi geçmiyordu son zamanlarda, ne yapsamda düzelmedi bende sildim oyunu daha da girmedim![]()
hocam bide vramin hepsini kullanıyor böyle oyun mu olurarkadasin dedigine bakilirsa oyun optimizasyonu ile alakali sizin yapabileceginiz bisey varmi emin degilim
saçmalık vallahaHocam bende R5 5600 + RTX4060 var 80 fpsyi geçmiyordu son zamanlarda, ne yapsamda düzelmedi bende sildim oyunu daha da girmedim![]()
o kadar yuksek vram kullanmasi hic normal degil csnin cok yuksek ihtimal oyunun optimizasyon sorunu guncelleme bekleyinhocam bide vramin hepsini kullanıyor böyle oyun mu olur
Anakart neydisistemim 7700xt 7600 var ve oyunun ilk 2 3 roundu iyi sonra fps çok düşüyor 2k oynuyorum her şey yüksekte değil
Sadece CS değil aslında diğer oyunlarda da FPS kaybım ilk zamanlara göre var. Cihaz yeni, belkide W11 ve NVIDA güncellemerinden kaynaklıdır. Tam detaylı bir şekilde üstüne düşmedim açıkçası..hocam bide vramin hepsini kullanıyor böyle oyun mu olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
saçmalık vallaha
Hocam fps sorunu yoktu bende ama cidden baya vram kullanıyor cs 7800xt var bende de fps olayı cs2 ile alakalı redditte konusu vardı birsürühocam bide vramin hepsini kullanıyor böyle oyun mu olur
saçmalık vallaha
Anakart neydi
ısınma kaynaklı olabilir sıcaklıklara bir baksistemim 7700xt 7600 var ve oyunun ilk 2 3 roundu iyi sonra fps çok düşüyor 2k oynuyorum her şey yüksekte değil
Hocam vrm leri test etme şansınız varmı (eğer başka oyunda da oluyor ise test edin)gigabyte a620m h 6400hmz(oc)
işlemci maks 80 oda maks soğutucum bi tık kötü onu kışın alacağımısınma kaynaklı olabilir sıcaklıklara bir bak
nasıl yani hocamHocam vrm leri test etme şansınız varmı (eğer başka oyunda da oluyor ise test edin)
Başka oyunda olmuyormu hocamişlemci maks 80 oda maks soğutucum bi tık kötü onu kışın alacağım
nasıl yani hocam
Fps düşüşleriBaşka oyunda olmuyormu hocam