CS 2 Seçkin Alınır mı

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
merhaba başlıktan yazdığım gibi cs 2 de hala seçkin alınır mı ? Çok az araştırdım ve bir forumda birisi şöyle yazmıştı “Eğer cs oynamaya vakit ayırabilirsen mantıklı alınır” gibi bir şey yazmıştı ben ise açıkçası sabahları PUBG oynuyorum kayıt alıp edit yaparak paylaşıyorum geri kalanında genellikle gün içi boşum yani günde en az 2-3 saat cs 2 oynayabilirim

valve hilelerin onune geçeceği yok git faceit oyna reko seçkin ler hile kolu zaten en azından faceit antichat koruma sağlıyor

Cs oynamak istiyorsan bence faceitte oyna, her maç istisnasız 1 tane hile geliyor. Ben arkadaşımın hesabından 15 dolar biriktirerek kendime almıştım aylarca uğraşıp, para vermek istememiştim. Onun hesabında oynarken de hile geliyordu baya madalyası olmasına, kaç yıllık hesap olmasına rağmen. Oyun hile dolu anlayacağın, ben şu anda yerinde olsam ve bu yaşadıklarımı yaşayacağımı bilsem almazdım. Gereksiz bence.

Para kazanabileceğim başka ne tür oyunlar var bilgin var mı
Cs oynamak istiyorsan bence faceitte oyna, her maç istisnasız 1 tane hile geliyor. Ben arkadaşımın hesabından 15 dolar biriktirerek kendime almıştım aylarca uğraşıp, para vermek istememiştim. Onun hesabında oynarken de hile geliyordu baya madalyası olmasına, kaç yıllık hesap olmasına rağmen. Oyun hile dolu anlayacağın, ben şu anda yerinde olsam ve bu yaşadıklarımı yaşayacağımı bilsem almazdım. Gereksiz bence.

Hile dolu ama para bıriksin haftalik dropla dersen uzun süreli olabilir

Para kazanabileceğim başka ne tür oyunlar var bilgin var mı
Haftada 1 level atlayınca kasa ve skin düşüyor seçkin alırsan 2 3 saatte 1 level atlarsın çoğu zaman 0.3 dolar ile 2 dolar arası değişiyor ama 100 500 dolarda düşebiliyor nadir de olsa

merhaba başlıktan yazdığım gibi cs 2 de hala seçkin alınır mı ? Çok az araştırdım ve bir forumda birisi şöyle yazmıştı “Eğer cs oynamaya vakit ayırabilirsen mantıklı alınır” gibi bir şey yazmıştı ben ise açıkçası sabahları PUBG oynuyorum kayıt alıp edit yaparak paylaşıyorum geri kalanında genellikle gün içi boşum yani günde en az 2-3 saat cs 2 oynayabilirim
Alınır fazlasıyla parasını veriyor

Faceit sinir bozucu sövesin geliyor bazen zor çünkü hard oyuncular var. Ben seçkinin parasını 2 ayda çıkarmıştım.

Parasını her türlü çıkarıyor eğer seni sarıyorsa oyun bence alınır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Parasını çıkartıyor. Oynamayı da seviyorsan affetme al al al.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri