İmkansız Değil Mi Kanka Sen Hayatında Kaç Kere Görmeden Adamı Jump + No Scope + Smoke + Hs Vurdun ?Oyunun bozukluğuyla alakası yok.Öyle imkansiz denecek birşeyde değil bence.
Konuşacam Zaten Wpfgıoaerıwsyoufguoışwer3aq3htgyou8f3e5r4ıaqopuytghw45e3tarben böyle vursam 2 ay konuşurdum
cs1.6 gibi değil mermiler sabit biraz daha. sanki zıplayınca awp ve ssg daha sabit gibi cs2 deİmkansız Değil Mi Kanka Sen Hayatında Kaç Kere Görmeden Adamı Jump + No Scope + Smoke + Hs Vurdun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuşacam Zaten Wpfgıoaerıwsyoufguoışwer3aq3htgyou8f3e5r4ıaqopuytghw45e3tar
Benim vurup vuramam ile alakası ne?İmkansız Değil Mi Kanka Sen Hayatında Kaç Kere Görmeden Adamı Jump + No Scope + Smoke + Hs Vurdun ?
Ssg'de Böyle Sadececs1.6 gibi değil mermiler sabit biraz daha. sanki zıplayınca awp ve ssg daha sabit gibi cs2 de
ASEDFPIGIOPRAWEGFPHIOAWEROUIHGRWEAOI Yersenher mach attığım klasik vuruş
İmkansız Değil Felan Diyince Kanka Bende Bu Cevabı Verdim Normal OlarakBenim vurup vuramam ile alakası ne?
bune ki dostum klip almadım ama bundan daha da manyak vuruşlarım var 1v5 dipdine ace attığım maçlarım var. İmkansız gibi görünen bir çok vuruş ve clutchlarım var
Klibi Bıraktım İmkansız Yani Bunun Olması Ben İnanmadım Vuruşa Bu Oyun Bozuk Valla (Unlost Kalk Büyüğün Geldi)
1V5 Ace Atarsın Ne Var Onda Bende Allah Bilir Kaç Tane Atmışımdır Flash İle Adam Öldürdüğüm Bile Var Fotorafı Duruyor Steamde Olay Mistik Olması Zatenbune ki dostum klip almadım ama bundan daha da manyak vuruşlarım var 1v5 dipdine ace attığım maçlarım var. İmkansız gibi görünen bir çok vuruş ve clutchlarım var. Yinede tebrik ederim. Ama olur böyle şeyler
![]()
Böyle şeyler online fps oyunlarında yaşanan şeyler imkansiz tabiri abartı.İmkansız Değil Felan Diyince Kanka Bende Bu Cevabı Verdim Normal Olarak