CS 2 - UNLOST KALK BÜYÜĞÜN GELDİ (HAYATIMIN VURUŞUNU ATTIM)

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,579

Klibi Bıraktım İmkansız Yani Bunun Olması Ben İnanmadım Vuruşa Bu Oyun Bozuk Valla (Unlost Kalk Büyüğün Geldi)

Oyunun bozukluğuyla alakası yok.Öyle imkansiz denecek birşeyde değil bence.

ben böyle vursam 2 ay konuşurdum

Oyunun bozukluğuyla alakası yok.Öyle imkansiz denecek birşeyde değil bence.
İmkansız Değil Mi Kanka Sen Hayatında Kaç Kere Görmeden Adamı Jump + No Scope + Smoke + Hs Vurdun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben böyle vursam 2 ay konuşurdum
Konuşacam Zaten Wpfgıoaerıwsyoufguoışwer3aq3htgyou8f3e5r4ıaqopuytghw45e3tar

İmkansız Değil Mi Kanka Sen Hayatında Kaç Kere Görmeden Adamı Jump + No Scope + Smoke + Hs Vurdun ?

Konuşacam Zaten Wpfgıoaerıwsyoufguoışwer3aq3htgyou8f3e5r4ıaqopuytghw45e3tar
cs1.6 gibi değil mermiler sabit biraz daha. sanki zıplayınca awp ve ssg daha sabit gibi cs2 de

Benim vurup vuramam ile alakası ne?
1.Smoke atılması denk gelmiş.
2.Adama vurmadan önce crossun adama çok yakın ssg de ziplayinca crossun fazla uzağına gitmiyor hatta bazen crossun tam olduğu noktaya gittigide oluyor buda sans işi.
3.Adami gormediysen niye oraya sıktın?

Son düzenleme:
cs1.6 gibi değil mermiler sabit biraz daha. sanki zıplayınca awp ve ssg daha sabit gibi cs2 de
Ssg'de Böyle Sadece

her mach attığım klasik vuruş
ASEDFPIGIOPRAWEGFPHIOAWEROUIHGRWEAOI Yersen

Benim vurup vuramam ile alakası ne?
İmkansız Değil Felan Diyince Kanka Bende Bu Cevabı Verdim Normal Olarak

Klibi Bıraktım İmkansız Yani Bunun Olması Ben İnanmadım Vuruşa Bu Oyun Bozuk Valla (Unlost Kalk Büyüğün Geldi)
bune ki dostum klip almadım ama bundan daha da manyak vuruşlarım var 1v5 dipdine ace attığım maçlarım var. İmkansız gibi görünen bir çok vuruş ve clutchlarım var :D . Yinede tebrik ederim. Ama olur böyle şeyler :)

bune ki dostum klip almadım ama bundan daha da manyak vuruşlarım var 1v5 dipdine ace attığım maçlarım var. İmkansız gibi görünen bir çok vuruş ve clutchlarım var :D . Yinede tebrik ederim. Ama olur böyle şeyler :)
1V5 Ace Atarsın Ne Var Onda Bende Allah Bilir Kaç Tane Atmışımdır Flash İle Adam Öldürdüğüm Bile Var Fotorafı Duruyor Steamde Olay Mistik Olması Zaten

Geri