Pc deCS:GO da 120 - 130 fps alırken şuan 50 den yukarı çıkmıyor hatta ana ekranda bile 20 30 fps alıyorum. Sorun Pc de mi oyunda mı anlamadım.
bu işlemciye RX 560 fazla değilmi ?CS:GO da 120 - 130 fps alırken şuan 50 den yukarı çıkmıyor hatta ana ekranda bile 20 30 fps alıyorum. Sorun Pc de mi oyunda mı anlamadım.
- İşlemcinin termal macununu yenileyinbu işlemciye RX 560 fazla değilmi ?
Eğer ilerki güncellemede de düzelmezse bilgisayarından kaynaklıdır. Zaten o işlemciye o ekran kartı...CS:GO da 120 - 130 fps alırken şuan 50 den yukarı çıkmıyor hatta ana ekranda bile 20 30 fps alıyorum. Sorun Pc de mi oyunda mı anlamadım.
bu işlemciye RX 560 fazla değilmi ?
Post automatically merged:
- İşlemcinin termal macununu yenileyin
- İşlemcinin kullanımına ve performansına dikkatlice test yapın
(yıllar geçtiğinden yüksek performans düşüşü olmuş olabilir)
[bir işlemci ortalama 5-15 yıl arası kullanılır.] (yük ve kullanım ortalaması dahil)
İşlemci ile ekran kartını beraber almadım işlemci zaten vardı yükseltirim diye düşündüğüm için 560 aldım ama yükseltme şansım olmadı sınava hazırlandığım için.Eğer ilerki güncellemede de düzelmezse bilgisayarından kaynaklıdır. Zaten o işlemciye o ekran kartı...
MSI Afterburner üzerinden kullanımlara veya sıcaklıklara bakıp buraya atabilirsin. ( Hem CPU hem GPU )
RX 560'a AMD 1200- AMD 3600 gibi cpu serilerinden alabilirseniz gayet iyi performans artışı yaşarsınızİşlemci ile ekran kartını beraber almadım işlemci zaten vardı yükseltirim diye düşündüğüm için 560 aldım ama yükseltme şansım olmadı sınava hazırlandığım için.
Hocam arkaplan ve gereksiz depolama kaynaklıdırCS:GO da 120 - 130 fps alırken şuan 50 den yukarı çıkmıyor hatta ana ekranda bile 20 30 fps alıyorum. Sorun Pc de mi oyunda mı anlamadım.
Dediğim gibi bu sene YKS sınavına gireceğim için işlemci alamıyorum haklı olarak izin vermiyorlar. Zaten sınavdan sonra PC toplayacağım için çok da önemli değil.RX 560'a AMD 1200- AMD 3600 gibi cpu serilerinden alabilirseniz gayet iyi performans artışı yaşarsınız
CPU alacaksanızda bu aralar AMD'ler 2 katına çıktı tavsiyem 10.nesil İntel almanız (AMD 1200 : 2300 TL) (İntel 10100F 1500 TL)