cs go da istediğim performansı alamıyorum

çoklu cpu kullanımı açık mı?

Diyelim monitörü 165 hz, 200 250 FPS gayet akıcı bir şekilde oynatır, bunun crooshairi var, mouse dpı'yı var, elin yağlanmaması için plastik kalitesi var, kulaklığın ne kadar kaliteli ses verdiği var, cs oynarken bilgisayar iyi ise ekipmanlara yönelmek lazım.
klavyem hydra r6 mouse logitech g400 ikisi de gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoklu cpu kullanımı açık mı?
evet

arkadaşlar çok düşük fps alıyodum neyse ki artık 200 250 arası fakat bunun dahada artması lazım çünkü daha düşük pc li arkadaşlarıom bile 350 alıyor.afterburnerden değerlere baktım oyun gpu yu da cpu yu da %40-%50 kullanıyor bunu nasıl arttırabilirim?(fps max 0 veya başlangıç kodları gibi şeylerin hepsi yapıldı)
ben imzamdaki sistemle max 350- ortalama 250-minimum150 alıyorum

Atölye haritalarında fps benchmark haritası var o haritaya girip benchmark yapar mısın ona göre bakalım .

Atölye haritalarında fps benchmark haritası var o haritaya girip benchmark yapar mısın ona göre bakalım .
yaptım ortalama 190 diyor insanların ve patlamaların olduğu yerlerde 110 lara kadar düştü.
benim derdeim şu cpu ve gpu yu %80 kullandırabilmek oyuna. %40 50 kullanıyor sonra fps drop oluyor

yaptım ortalama 190 diyor insanların ve patlamaların olduğu yerlerde 110 lara kadar düştü.
benim derdeim şu cpu ve gpu yu %80 kullandırabilmek oyuna. %40 50 kullanıyor sonra fps drop oluyor
Çok düşük güç planı yüksek performansta mı ?

%80 kullandırabilmek oyuna. %40 50 kullanıyor sonra fps drop oluyor
Düşük çözünürlükte oynuyorsun, üstte yazmışlar bak grafik ayarlarını yükselt. Ekran kartın güçlü eğer ona yük bindirirsen daha fazla fps alırsın(a).

Geri