kasa 70 kr anahtar 18 tlBana maçtan kasa düştü ancak 18 TL diyor ne yapmalıyım. kasa 70 kuruş a satılıyor.
Bynogame gibi yerlerden daha ucuza anahtar bulabilirsinkasa 70 kr anahtar 18 TL
sen bilirsino zaman satayım. 18 TL ye değmez.
Bynogame gibi yerlerden daha ucuza anahtar bulabilirsin
zaten çok oynamıyorum. 5 saatim var daha. five seven silahına bir de bir kasa çıktı. 20. yıl kasası mı ne. silah skinlerini alırsam dükkandan alırım zaten.sen bilirsin
Sat direk 20tl vereceksin 10 kuruşluk şey çıkacak hiç şaşmazzaten çok oynamıyorum. 5 saatim var daha. five seven silahına bir de bir kasa çıktı. 20. yıl kasası mı ne. silah skinlerini alırsam dükkandan alırım zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aşağıdaki eşyalardan birini içerir:
Çift Beretta | Elite 1.6
Tec-9 | Flaş
MAC-10 | Klasik Kutu
MAG-7 | Popdog
SCAR-20 | Assault
FAMAS | Tedavülden Kalkmış
Glock-18 | Fedakârlık
M249 | Aztec
MP5-SD | Ajan
Five-SeveN | Dost
P250 | Inferno
UMP-45 | Plastik Patlayıcı
MP9 | Hydra
P90 | Nostalji
AUG | Death by Puppy
AWP | Yaban Ateşi
FAMAS | Kutlama
veya Ender Bulunan Klasik Bıçak!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CS20 Kasası
ya 5000 tl lik bişey çıkarsaSat direk 20tl vereceksin 10 kuruşluk şey çıkacak hiç şaşmaz
MAC-10 çıkacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.ya 5000 TL lik bişey çıkarsa![]()
+1 çok düşük bir ihtimal bıçak çıkmasıMAC-10 çıkacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
her hafta1 tane kasa açıyoruz bir gün gelecek o bıçakMAC-10 çıkacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Haftada 20 lira biriktirsen 6-7 ayda bıçak alırsın.her hafta1 tane kasa açıyoruz bir gün gelecek o bıçak
şuan operasyon sayesinde açıyorum operasyondan sonra açmayı bırakıcam. normalde kasaları csgo live'dan açıyorumHaftada 20 lira biriktirsen 6-7 ayda bıçak alırsın.