Valve : Yeni operasyon, Kasa, Skin GO PRRRPeki bundan sonra nasıl bir ilerleme bekliyorsunuz ki CSGO'dan?
Aslında round başlamadan önce konumlanma olayı bi nevi karakterlerin skilleri olduğu için güzel.Fakat mapleri bende sevmiyorum ve round başlamazdan önce bir yere konumlanmayı filan
Sonra baseler çok yakın
Bilmem , benim hoşuma gitti.Abi o mekaniklerin nesi güzel ya..
Awp asiimov varkenAbi o mekaniklerin nesi güzel ya..
ne alaka ?cs:go diyenlerin bi çoğunun valorant oynadıklarına eminim
Bu mantık tamamen bir fanboyluk kanka.Belki de CS:GO olmasa idi Volarant olmayacaktı.
CS:GO candır, adamdır. Grafik konusunda bence CS:GO çok daha iyi.
bu sene içerisinde 2 adet map eklenecek. Ayrıca Split köklü değişikliğe uğrayacak. Adamlar da map sayısını arttırıp map seçme getirmeyi düşünüyorlarmış. Ama bunu yaparken oyuncuları göz önünde bulundurmak istemiyorlar. İcebox daha tamamlanmamış bir map idi. Oyuncular yalvar yakar olunca Riot İcebox'u erkenden sundu ve farkettiğin üzere bir çok oyuncu memnun kalmamakla birlikte İcebox çok fazla değişikliğe uğradı. Çünkü oyuncular sabırsızdı.Valve : Yeni operasyon, Kasa, Skin GO PRRR
Şaka bir yana gerçekten Valve gözümde günden güne rezalet bir şirket haline geliyor. Ne kadar oyunları (HL, Portal vs.) çok güzel olsa da bu paragözlülükle olmaz. Herşeyi geçtim. 128ticki falanda geçtim adamlardan tek istediğimiz VAC Korumasına adam gibi bi güncelleme ya? bunu yapmak bu kadar zor olmamalı. Riot tatilden döndüğü gün güncelleme yayınladı ve hile yok denecek kadar az şuanda.. gelen hileler de oyun içinde kırmızı ekran görüyor
Aslında round başlamadan önce konumlanma olayı bi nevi karakterlerin skilleri olduğu için güzel.
Mesela Cyp aldın diyelim basede direk başlarsan side girip setup kurana kadar adam seni öldürür. O mantıklı bi hareket.
Map konusunda evet map çeşitliliği olduğu zaman map seçme de gelecektir o zaman biraz daha iyi olacaktır çünkü Split gibi dar mapler benim de çok hoşuma gitmiyor.
Ascent çok güzel bir map bence büyüklüğü yeterli derecede vs. Ascent tarzı mapler gelse çok tatlı olur
Half-LifeBu mantık tamamen bir fanboyluk kanka.
Valve şirketi 2012 yılından beri oyuna ne yapmış ki? nasıl bir ilerleme kaydetmiş?
Bir de 6-7 aydır hayatımızda olan Valoranta bakmak lazım. Riot ne kadar, nasıl bir ilerleme kaydetmiş.
O mantıkla bakarsak CS 1.6 dan iyi oyun yok (ki yok zaten )
İcebox aslında biz oyuncular yüzünden bu halde orayı çok karıştırmamak lazım.bu sene içerisinde 2 adet map eklenecek. Ayrıca Split köklü değişikliğe uğrayacak. Adamlar da map sayısını arttırıp map seçme getirmeyi düşünüyorlarmış. Ama bunu yaparken oyuncuları göz önünde bulundurmak istemiyorlar. İcebox daha tamamlanmamış bir map idi. Oyuncular yalvar yakar olunca Riot İcebox'u erkenden sundu ve farkettiğin üzere bir çok oyuncu memnun kalmamakla birlikte İcebox çok fazla değişikliğe uğradı. Çünkü oyuncular sabırsızdı.
Benim en sevdiğim csgo çünkü herkes eşit başlıyor bilek çalışıyor ama vol da bir karakterin bir karaktere üstülüğü oluyorHangisini oynarsam daha fazla keyif alirim ve neden? arada kaldim
VALVE CS'yi umursuyor dostum, sadece türkiyeyi umursamıyor ki türkler d2'den başka map girmediği için adam napsın.Valo. Valve CS'yi umursamıyor bile.