cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
mrb alp ab
Zaten 55'den yukarıya çıkmıyor.Max60 min39
fena değil ha iyi.
ortalama bi 50ms girebilirsin olmazsa 65ms.
BilemiyorumÇok güzel olmuş hocam elinize sağlık , bunun FPS için olanı var mı forumda ?
Yok bak ciddiyim hiç farkı yok ya. Sadece 2 saniye fark var. 20 saniye o da maksimum.Güzel rehber oyun içinde hızlı oyun bulsun diye 150 yapıyordum düşürünce Bakalım ne olucak
mrb franko abmrb alp ab
knk ben seçkin değilim seçkin olmamam sıkıntı olur mu 11lvl im şuanseçkinsen boostlarım knk dc ve steam verdim ekleyin bir hafta içinde ekran kartım gelir yüksek ihtimal oynarız beraber 3 haftalık tatilde
knk seçkin olmadığın için hile gelmesi çok normal mecburen rek girip level arttırman lazım 21de otomatik seçjin oluyorsunknk ben seçkin değilim seçkin olmamam sıkıntı olur mu 11lvl im şuan
Ben hala bişey anlamadımknk seçkin olmadığın için hile gelmesi çok normal mecburen rek girip level arttırman lazım 21de otomatik seçjin oluyorsun
O rank ne la, hahaha!Rankımla dalga geçmeyin fazla oynamıyorum
15 tatile kadar seçkin olurum inş beni novaya kadar boostlar mısınızknk seçkin olmadığın için hile gelmesi çok normal mecburen rek girip level arttırman lazım 21de otomatik seçjin oluyorsun
"Kaptan beni Bostanlıya atar mısın"15 tatile kadar seçkin olurum inş beni novaya kadar boostlar mısınız
nova 4üm knk boostlarım rahat ol15 tatile kadar seçkin olurum inş beni novaya kadar boostlar mısınız
senin rank neydi"Kaptan beni Bostanlıya atar mısın"