evetHesapta prime olmadığına eminmisiniz ?
satın ala tıklıyorum böyle bir hata veriyor:Kardeşim orda satın al yada kabul et yaziyor sanırım sahipsin falan dediğine bakma
Aldığınız hata csgo ile alakasız sanırım ben de bazen alıyorum. Birkaç dakika sonra tekrar deneyince düzeliyorevet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
satın ala tıklıyorum böyle bir hata veriyor:
Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
Lütfen birkaç dakika bekledikten sonra tekrar deneyin.
Hatayı görmeye devam ediyorsanız lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.
hesap vpn ile açıldı onla alakalı bişey olabilirmi?Aldığınız hata csgo ile alakasız sanırım ben de bazen alıyorum. Birkaç dakika sonra tekrar deneyince düzeliyor
Bilmiyorum da steamde vpn kullanmak yasak ban falan yeme ihtimaliniz varhesap vpn ile açıldı onla alakalı bişey olabilirmi?
Olabilir çünkü insanlar vpnle ülke değiştirip ucuza oyun alıyodu onun önüne geçmek için böyle bir şey yapmış olabilirlerhesap vpn ile açıldı onla alakalı bişey olabilirmi?
Vpn yüzündendir. Çünkü ödeme yönteminde kullanılan kart ile hesabın bulunduğu bölge uyuşması gerekiyor. Steam bakiyesi bile kullanıyor olsan farketmiyor.hesap vpn ile açıldı onla alakalı bişey olabilirmi?
denedimOyun içinden al.
Bilmiyorum da steamde vpn kullanmak yasak ban falan yeme ihtimaliniz var
Olabilir çünkü insanlar vpnle ülke değiştirip ucuza oyun alıyodu onun önüne geçmek için böyle bir şey yapmış olabilirler
vpn açmadan hesap açamıyodum hata veriyodu haylan veriyor tüm cihazlardan denedimVpn yüzündendir. Çünkü ödeme yönteminde kullanılan kart ile hesabın bulunduğu bölge uyuşması gerekiyor. Steam bakiyesi bile kullanıyor olsan farketmiyor.
Hesabı vpnle oluşturduysan olabilirdenedim
vpn açmadan hesap açamıyodum hata veriyodu haylan veriyor tüm cihazlardan denedim
Vpn kapalıyken steam desteğe yazmayı denemelisin.denedim
vpn açmadan hesap açamıyodum hata veriyodu haylan veriyor tüm cihazlardan denedim