CS GO rank sorunu

imasa32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Uzun zamandan beri oyuna girmiyordum ve rankım belli değildi. Oyun arayanlar kısmında genellikle gümüşler oluyordu. Fakat şu an rankım seçkin gümüş oldu ve oyun arayanlar kısmında bu kez en düşük ranka sahip adamlar LEM. Bu problemi nasıl çözerim? Benim rankıma uygun adam yok oyun arayanlar yerinde.

Oyun arayanlar bölümünde yüksek rütbeli oyuncuları gösterebilir, bu bir sorun denemez. Ayrıca rütbe fark etmeksizin kendinizden düşük veya yüksek rütbeliler kesinlikle oluyor, bu bir sorun denebilir. Çözümünü maalesef bilmiyorum, ilk defa da sizden duydum.

Rank sistemi o kadar saçma ki çoğu kullanıcı bu durumu yaşamakta.

Uzun zamandan beri oyuna girmiyordum ve rankım belli değildi. Oyun arayanlar kısmında genellikle gümüşler oluyordu. Fakat şu an rankım seçkin gümüş oldu ve oyun arayanlar kısmında bu kez en düşük ranka sahip adamlar LEM. Bu problemi nasıl çözerim? Benim rankıma uygun adam yok oyun arayanlar yerinde.
oyundan çık gir veya yenile bende de oluyordu. s4'deyken global lobisi falan vardı, belli bir süre sonra düzeldi

oyundan çık gir veya yenile bende de oluyordu. s4'deyken global lobisi falan vardı, belli bir süre sonra düzeldi
Her zaman aynı problem var. Geçen sene yazın oynuyordum. Bi aralar oynamadım sildim tekrar yükledim geçenlerde aynı sorum oluştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,357
Üyeler
186,469
Son üye
Berkay Öztürk
Geri