90tlye üzülüyorsunuz ben o paranin kac katini dolandirildim cok buyuk para degil takmayindün ilk defa gaza gelip açayım dedim tecrübesizlikten 90 TL batırdım şuan içim içimi yiyor seçkin alacağım paranın 4 te birini verdim diye ben yaptım siz yapmayın
100 dolar desem üstüne arkadaşta 1 k lık ak sini atıp batırmıştıdün ilk defa gaza gelip açayım dedim tecrübesizlikten 90 TL batırdım şuan içim içimi yiyor seçkin alacağım paranın 4 te birini verdim diye ben yaptım siz yapmayın
maddi durumumuz yerinde allaha şükür ama o 90 tl nin bir anlık nefis meselesi için uçup gitmesi insanı üzüyor90 bir şey değil bence ama 90 senin için küçük bir para olmayabilir dostum ama küçük değilse gitmeyecektin bu işe
harbi abi bendede öyle oluyor aslında o parayı babam al olm yemek ye fln dese almam ama o an üzülüyor insan neden yaptım diyemaddi durumumuz yerinde allaha şükür ama o 90 TL nin bir anlık nefis meselesi için uçup gitmesi insanı üzüyor
Dostum 1 ay önce dedenin sitesinde 13 bin tl mi kayıp ettim. Giden 90 tl olsun boşver.dün ilk defa gaza gelip açayım dedim tecrübesizlikten 90 TL batırdım şuan içim içimi yiyor seçkin alacağım paranın 4 te birini verdim diye ben yaptım siz yapmayın