PiskopatCivciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 604
Geçen hafta oyun almak için sattığım skinler bugün 5 10 katından satılıyor neler oluyor
artik bicak ve eldivenler trade upla alinabiliyor hocam, 5 tane antik(kirmizi nadirlik) verince trade up yapiliyor.Geçen hafta oyun almak için sattığım skinler bugün 5 10 katından satılıyor neler oluyor
Yapmayın hocam 100 dolarlık envanter sattım bugün satsam belki 10 katından satardımartik bicak ve eldivenler trade upla alinabiliyor hocam
asimov tarzi skinler cok oynamadi ama 1-2 dolarlik antik skinler firladi hocamYapmayın hocam 100 dolarlık envanter sattım bugün satsam belki 10 katından satardım
Boş boş skinler 20 30 tltlik m4 ler 200 liralara çıkmış hep aynı şekilasimov tarzi skinler cok oynamadi ama 1-2 dolarlik antik skinler firladi hocam
1 hafta öncesine kadar vardiasimov tarzi skinler cok oynamadi ama 1-2 dolarlik antik skinler firladi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1-2 dolarlik 5 tane antiginiz olsa bugun bicak veya eldiveniniz olacakti
saglık olsun hocam, böyle bir şeyi tahmin edemezdinizBoş boş skinler 20 30 tltlik m4 ler 200 liralara çıkmış hep aynı şekil
1 hafta öncesine kadar vardi![]()
p90 asiimov kelebek bıçağı verdiği için fırladı. savaş görmüşü bile 7 dolardan falan 100e 110a çıktıasimov tarzi skinler cok oynamadi ama 1-2 dolarlik antik skinler firladi hocam
1-2 dolarlik 5 tane antiginiz olsa bugun bicak veya eldiveniniz olacakti
istisnalar olur ben ak47yi falan kastettim hocam normalde de gideri olan skin olarak.p90 asiimov kelebek bıçağı verdiği için fırladı. savaş görmüşü bile 7 dolardan falan 100e 110a çıktı