Cs seçkinde hile durumu nasıl şuan

Bu gün mesela elom plat elmas takılıyorum öyle geldi karşıya lap lap lap one tap atıyor ulan hiç mi body düşmez mermi %99 ya hile yada smurf mouse kiracaktim
Bitmiş oyun artık valve düzeltmez bunu asla hilecilere reklam gibi cs2 nekadar oyuncu okadar para ne zaman oyun %90 hileci olur herkes silmeye başlar ozaman düzeltirler

Ne oynuyorsun mesela hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok saçma bişey 1 2 hafta oynuyorum rep yiyorum full hile sonra
Yani çok ta gerek yok bence başka oyunlara bak ya da faceit gireceksin en mantıklısı.

elona bağlı değişir 25k+ oynayacaksan her maç hile gelir neredeyse.Faceit den girmen gerekir. Ama 5k ile 15k arası çok hile denk gelmiyor. ortalama 15k elolarda oynuyorum son 1 haftada 1 kez geldi hile ondan öncede ayda 1 kez falan geliyordu heralde
Usta yeni hesaplarda deli gibi hile geliyo alt eloda sürekli raporluyorlar ilk maçlarda bir daha gün yüzü göremiyosun :D

Bitmiş oyun artık valve düzeltmez bunu asla hilecilere reklam gibi cs2 nekadar oyuncu okadar para ne zaman oyun %90 hileci olur herkes silmeye başlar ozaman düzeltirler
cs bitmez hocam rakibi yok çünkü salt fps olarak. Valorant demeyin cs ile alakası yok onun farklı tür oyunlar

cs go zamanından beri böyle bu oyun eskidende hile kaynıyordu

cs bitmez hocam rakibi yok çünkü salt fps olarak. Valorant demeyin cs ile alakası yok onun farklı tür oyunlar
Hocam cs bitmez ama hileciler için bitmez dediğiniz gibi rakibi yok cs3 çıkar 4 çıkar bitmez ama hilesiz oynayan da kalmaz

Önerebileceğiniz hikayeli varmı

Hocam cs bitmez ama hileciler için bitmez dediğiniz gibi rakibi yok cs3 çıkar 4 çıkar bitmez ama hilesiz oynayan da kalmaz

Önerebileceğiniz hikayeli varmı
bu oyun hakkında 4 senedir tam sizin dediğiniz şeyler söyleniyor onu demek istemiştim. Cs bir şekilde oynanabilir kalmaya devam ediyor. Şuanki sorunlar başka konu cs go çıktığında da benzer durumdaydı bir oyun ilk çıktığında hatalar normaldir. 1 sene sonra cs2 cs go dan daha iyi bir oyun olacak kesin.

bu oyun hakkında 4 senedir tam sizin dediğiniz şeyler söyleniyor onu demek istemiştim. Cs bir şekilde oynanabilir kalmaya devam ediyor. Şuanki sorunlar başka konu cs go çıktığında da benzer durumdaydı bir oyun ilk çıktığında hatalar normaldir. 1 sene sonra cs2 cs go dan daha iyi bir oyun olacak kesin.
Hocam valve kasıtlı olarak yapıyor bunu isterse en iyi hile korumasını yapabilecek bir şirket hileciler yeni hesap açıp oynuyor diye kazançlı oluyor adamlar valvenin oyuncuyu falan önemsediği kalmadığı artık evet hala oynananabilir bir yani var ama boş yere replenirsen ozaman bitiyor oyun malesef

Seçkin alıcam aim de iyi en son hileden dolayı klavyeyi 2ye böldüm seçkinde daha mı fazla daha mı az bu hileler
hile var ancak güven faktörün ne kadar yüksek olursa o kadar iyi az hile denk geliyor bana senede max 6-7 hile denk gelir oda güven faktörü düşük arkadaşlarımla girdiğimde

hile var ancak güven faktörün ne kadar yüksek olursa o kadar iyi az hile denk geliyor bana senede max 6-7 hile denk gelir oda güven faktörü düşük arkadaşlarımla girdiğimde
Hocam o sıkıntı işte iyi oynayınca karşı takım anlaşıp rep basıyor trust yerlerde geziyor sonra

Hocam o sıkıntı işte iyi oynayınca karşı takım anlaşıp rep basıyor trust yerlerde geziyor sonra
Rep yiyince ne kadar düşüyor

Rep yiyince ne kadar düşüyor
genelde vac tespit ediyor eninde sonunda ban yiyorlar

Seçkin alıcam aim de iyi en son hileden dolayı klavyeyi 2ye böldüm seçkinde daha mı fazla daha mı az bu hileler
Denk gelirsen konsola +left yaz full sola gider atılmaz veya +forward toksik kitle veya 0 6 olunca öyle yapıyom yemek vs yiyom veya arkada video açıyom

Bu doğru bizde hile vardı karşıdada vardı sanırım reportlaya reportlaya maç iptal edildi

Denk gelirsen konsola +left yaz full sola gider atılmaz veya +forward toksik kitle veya 0 6 olunca öyle yapıyom yemek vs yiyom veya arkada video açıyom

Bu doğru bizde hile vardı karşıdada vardı sanırım reportlaya reportlaya maç iptal edildi
Ya hocam tamam 1 ay içinde ban yiyorlar ama bana hile gelmeye devam ediyor hani şu değil hile geldi voteledim attım değil her el her maç geliyor

Mevlana açan tanıdığım var 6 aydır ban yemedi

Geri