Forum Fedaisi
80+ Bronze
4:3 yapinca 1080p secebiliyorum ama 16:10 1650p gozukuyor bunu 1080p yapmanin bir yolu var mi
4:3 oynamanın avantajları ne peki?o videoyu ben atmadim baskasinin mesajini alintilamis video cok spesifik bir ornek 16:9 u savunmak icin yeterli bir arguman degil
Hee pardon. Ama doğruya doğru, bunun örneğini maçlarımda da çok yaşadım, etkisi büyük.o videoyu ben atmadim baskasinin mesajini alintilamis
Kafalar büyük (?) galiba. Ya da e-sporcular falan mı öyle oynuyor da onlara özeniyorlar bilemiyorum.4:3 oynamanın avantajları ne peki?
Csgo da karakteri genişlestiyordu o yüzden çok mantıklıydı şu an benim için alışkanlık dısında bi önemi yok4:3 oynamanın avantajları ne peki?
1440p desteği mi var16:9 oynanmaz cs 4:3 de 1440p bile destegi var
4:3 oynuyom havliyim ğanka galiba (yani en azından benim agalar öyle)4:3 oynamanın avantajları ne peki?
tek avantajı yanlari görüyon16:9 oynanmaz mı ??? nerdeyse hepimiz alışkanlıktan 4:3 oynuyoruz 16:9unda güzel avantajları var
orada yazani soyluyorum kardes ne yalan bilgisinden bahsediyorsun1440p desteği mi var
Oradaki 1440, 1440x1080. Yani 4:3'de olabilecek en iyi çözünürlük. 1920x1080p'den çok daha düşük.
2k görüntü veren bir şey nasıl oluyor da 4:3 geniş görüntü verebilsin.
Yalandan bilgi vermeyelim lütfen.
onu nasil yapiyoruz bir bilgin var mi16:10 1080P yapman için ekran kartı sürücü ayarlarından özel çözünürlük ile denemen lazım oyun içerisinde yapamazsın.
hedefin genisliyo vurman daha kolay oluyor ikinide denersen farki anlarsin zaten4:3 oynamanın avantajları ne peki?
Dostum oradaki 1440x1080porada yazani soyluyorum kardes ne yalan bilgisinden bahsediyorsun
evet oyle yaziyormus da arkandan birsey seni gidikliyormus gibi hareketler sergilemene gerek yok adam gibi dogru olani yazDostum oradaki 1440x1080p
1440p : 2560x1440'dır
Ne anlatıyorsun dostum sen? Ne saçma tabir kullanıyorsun. Oyun hakkında fikrin yok 9 levelim, 28k eloyum falan yazıyorsun.arkandan birsey seni gidikliyormus gibi hareketler sergilemene gerek yok adam gibi dogru olani yaz
premier ve faceit bilmeyen bebe oyun hakkinda bilgin yok yaziyor bana hadi uza abicim cik konudan daha cok rezil olma xDNe anlatıyorsun dostum sen? Ne saçma tabir kullanıyorsun. Oyun hakkında fikrin yok 9 levelim, 28k eloyum falan yazıyorsun.
Atsana Steam hesabını bekliyorum.premier ve faceit bilmeyen bebe oyun hakkinda bilgin yok yaziyor bana hadi uza abicim cik konudan daha cok rezil olma xD