Neler Yeni

🔥CS2 DE 51 KASA AÇTIM İNANAMIYORUM BU NEE!

Thadox

80+ Bronze
Bu armory pass olayına biraz fransız kaldım da bi sorum olacaktı şimdi 16 dolar verip bilet alırsam ve tp kasarsam 40 tane yıldız veriyor bunu anladım. Peki bu bilet gelecek operasyonlarda da kullanılıyor mu yoksa her seferinde 16 dolar harcamak şart mı?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Eray Fındık
güncelleme gecesi mi aldın kasaları sabah mı?
7:00 gmt sabah 10'a denk geliyor.
sabah aldım hocam gece uyuyordum maalesef :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu armory pass olayına biraz fransız kaldım da bi sorum olacaktı şimdi 16 dolar verip bilet alırsam ve tp kasarsam 40 tane yıldız veriyor bunu anladım. Peki bu bilet gelecek operasyonlarda da kullanılıyor mu yoksa her seferinde 16 dolar harcamak şart mı?
hocam cephanelik olayı kalıcı olacak içindeki içerikler değişecek diye biliyorum ben mesela yeni kasalar eklediler öyle öyle olacak gibi zaten şuan 1000 üzerinde puanı olanlar var alıp alıp biriktiriyor adam canı ne isterse onu açıyor mesela limitli güzel bi ak falan gelsin saniyesinde çökerler

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,208
İsim
Oğuz
printsream awp 200 300 arası 5 tane alabilirim hemen. en az 1500den açar piyasayı sonra tahminimce 850 900 dolara geriler
Şu an çıkarıp da sitelere koyulan fiyat mw için 800-900 dolar. Açılışta öyle olur. Piyasaya oturduğu zamanki ederini söylüyorum zaten. M4A1-S Printstream kadar çekici değil benim gözümde.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aksine ilk anda satması gerekiyor her operayon aynı şey olur. ilk anda satan kar eder elinde tutan kaybeder.
AWP nin zamanla çok değerleneceğini düşünüyorum Prinstream istekleri çok fazla

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,638
İsim
kadir

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Eray Fındık
ben de sabah aldım eğer gece alanlarınki 8 nisan ise bittik biz :D Onu öğrenmeye çalışıyorum.
hayat biter gerçekten ama ben farklı saatlerde aldım hepsinin banı aynı saatte açılıyor tek umudum hepsinin o an açılması aslkfsdflşkm

Thadox

80+ Bronze
sabah aldım hocam gece uyuyordum maalesef :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam cephanelik olayı kalıcı olacak içindeki içerikler değişecek diye biliyorum ben mesela yeni kasalar eklediler öyle öyle olacak gibi zaten şuan 1000 üzerinde puanı olanlar var alıp alıp biriktiriyor adam canı ne isterse onu açıyor mesela limitli güzel bi ak falan gelsin saniyesinde çökerler
Tam anlamadım, yani seçkin alır gibi bi kere alıp bundan ömür boyu faydalanabiliyor muyuz yoksa 40 yıldız biriktirden sonra artık o biletin işi bitmiş mi oluyor?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Eray Fındık
Tam anlamadım, yani seçkin alır gibi bi kere alıp bundan ömür boyu faydalanabiliyor muyuz yoksa 40 yıldız biriktirden sonra artık o biletin işi bitmiş mi oluyor?
40 yıldız toplayınca biletin işi bitiyor silip yeni bilet alıyorsunuz aynı anda 5 bilet alınıyor

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,253
İsim
kilan embappe
Screenshot_2025-04-02-21-34-02-012_com.brave.browser.png

Kardeşim hem kendi cebini hem Osmanlı kasasını dolduruyor.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Burak
Her dakika değişir aslında, insanlarla art arda kasa açınca çıkaran sayısıda artıyor mesela şuan AWP Printstream çıkardan toplam 500 ü daha yeni gördü sayı artınca fiyat düşüyor arka planda, bakalım bi piyasaya girsin göreceğiz
Real rakam lazım hocam steam pazarına bakma nakite bozdururken yada satarken ne kadara satabiliyorsun ona bak bynogame vb siteler ne kadar veriyor yada ne kadara satabiliyorsun gibi.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,732
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
DOSTLAR YEMİN EDERİM ELLERİM TİTRİYOR YAZARKEN VARYAAAAA ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!!, o_O:blobdance::ROFLMAO: HAYATIMIN ŞANSINI KULLANDIM RESMEN, AGA CS2 YE YENİ GELEN OPERASYON BİLETİNDEN 5 TANE (toplam 80 dolar) verdim ve 2 gündür puan kastım, 51 tane yeni gelen Fever Kasasından açtım ve onun içinde 127 dolar verdim ve çıkan şeylere inanamadım abi hayatımda ki tüm şansı burada kullandım. Şoktayım
Maliyet: 207 DOLAR - Kazanç: BELİRSİZ (SKİNLER DAHA PİYASAYA GİRMEDİ)

İŞTE 51 KASADAN ÇIKARDIĞIM DEĞERLİ İTEMLER (GERİSİ ÇÖP)

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun hocam bıçak parası çıkmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,223
Üyeler
171,892