Hile açmak için bahane arıyorum konusu olmuş faceit oynaArkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam niye hile açıyorsunki git faceit oyna bazen hile gibi vuruş yiyince adama suç atmak yerine movement ve subticklendiğinide unutmaArkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Anlatamıyorum hocam insanca bir şey söylüyorum. Çoğu hileye denk gelip burda bana söyleniyorArkadaşı anlıyorum. Bazen hileye denk geldiğimde bende de hile olsa diyorum açıkcası. İşin kötü tarafı hileye denk gelmek çok nadir olmuyor. Yarım saat oyun bitsin diye bekliyorsun.
Nerden biliyorsun kardeş yazanların hepsi hile kullanmış filan. Oyunda hile çok biliyoruz zaten. Ama burası ağlama duvarı değil.Ulan zaten 10 kişiden 9 u hile yazanların çoğu hile kullanmıştır anlayamıyorum sizi. İyi dileklerinizi size iade ediyorum