Neler Yeni

CS2 Hile ile ilgilenen var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Hile açmak için bahane arıyorum konusu olmuş faceit oyna

şimdi ben bunun anasına sövsem ban yermiyim acaba

Arkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam niye hile açıyorsunki git faceit oyna bazen hile gibi vuruş yiyince adama suç atmak yerine movement ve subticklendiğinide unutma

aynen hile aç diğeri de açsın sonra başkası açsın böyle böyle gitsin bulduğun çözümü s 🤣🤣 madem hile var sitem ediyorsun oynama kral ya da faceit gir

Ulan zaten 10 kişiden 9 u hile yazanların çoğu hile kullanmıştır anlayamıyorum sizi. İyi dileklerinizi size iade ediyorum

Hocam niye hile açıyorsunki git faceit oyna bazen hile gibi vuruş yiyince adama suç atmak yerine movement ve subticklendiğinide unutma
Evet hocam dediğiniz doğru ben rage hileleri kastediyorum

Arkadaşı anlıyorum. Bazen hileye denk geldiğimde bende de hile olsa diyorum açıkcası. İşin kötü tarafı hileye denk gelmek çok nadir olmuyor. Yarım saat oyun bitsin diye bekliyorsun.

Arkadaşı anlıyorum. Bazen hileye denk geldiğimde bende de hile olsa diyorum açıkcası. İşin kötü tarafı hileye denk gelmek çok nadir olmuyor. Yarım saat oyun bitsin diye bekliyorsun.
Anlatamıyorum hocam insanca bir şey söylüyorum. Çoğu hileye denk gelip burda bana söyleniyor

hile indirme, arkadaşınla basit eğlence gir specten sana info versin dahasınıda yapma düzgün oyna oyununu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri