bugün dm girdim 5 tane gerçek insan yoktu hepsi bot hesap ve hileeğer iyi bir kasa yada skin düşmezse haftalık 10 dolar kasma işi ora steam bakiyesi olarak oyun almak için iyi olabiklir ama reel paraya çevirmeye çalışmanın çok karlı olduğunu zannetmiyorum20 hesapla, dm oynayanlar bilir adamlar bu işin öyle otomasyonunu kurmuşlarki gerçek oyuncunun olmadığı lobiler bile oluyor
20 hesap çok 5 yada 10 hesapla legal mantıklı.Ben 6 hesapla yapıyorum.20 taneyle kafayı yersinDostlar selamlar, internette son zamanlarda kasa farmlayan insanlar görüyorum. 20 tane hesap açmışlar ve haftalık droptan 20 dolardan fazla kazanıyorlar sizce bunu yapmak mantıklı mı?
Şuan kasa fiyatları yüksek minimum 6 falanne kadar kazanıyorsun hocam haftalık 6 hesapla
Hocam 30 hesapla yapıyorum çokda uzun sürmüyor20 hesap çok 5 yada 10 hesapla legal mantıklı.Ben 6 hesapla yapıyorum.20 taneyle kafayı yersin
Şu aralar dead Hand terminali var kazançlar yüksek o yüzdenhocam ben 14 hesapla yapıyorum gayet iyi geliyor yani yönlendirme olmasın ama bi tık zaten şans işi oluyor. Ama 18haftadır ortalama hafta başına 10 12 arası değişiyor
haftalık 10-12 gayet iyi, zamanla sağlam bi envanter dizilir böylehocam ben 14 hesapla yapıyorum gayet iyi geliyor yani yönlendirme olmasın ama bi tık zaten şans işi oluyor. Ama 18haftadır ortalama hafta başına 10 12 arası değişiyor
hocam siz bayağı bi aşmışsınız, haftalık ne kadar kazanıyorsunuzHocam 30 hesapla yapıyorum çokda uzun sürmüyor
Post automatically merged:
Şu aralar dead Hand terminali var kazançlar yüksek o yüzden