CS2 Kasa farmlamak mantıklı mı?

warg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
134
Dostlar selamlar, internette son zamanlarda kasa farmlayan insanlar görüyorum. 20 tane hesap açmışlar ve haftalık droptan 20 dolardan fazla kazanıyorlar sizce bunu yapmak mantıklı mı?

zamanın değersiz ise yap ama ona vereceğin zamana işe girip çalışşan daha iyi olur

zamanın değersiz ise yap ama ona vereceğin zamana işe girip çalışşan daha iyi olur
Zaten sınava hazırlanıyorum hocam KPSS. Yapacağım demedim sadece mantıklı mı bunu merak ettim.

para kazanmak için farm işini yapanlar binlerce bot hesapla yapıyor onun dışında bi mantığı yok anca kendi envanterini dizersin yavaş yavaş

eğer iyi bir kasa yada skin düşmezse haftalık 10 dolar kasma işi ora steam bakiyesi olarak oyun almak için iyi olabiklir ama reel paraya çevirmeye çalışmanın çok karlı olduğunu zannetmiyorum20 hesapla, dm oynayanlar bilir adamlar bu işin öyle otomasyonunu kurmuşlarki gerçek oyuncunun olmadığı lobiler bile oluyor

eğer iyi bir kasa yada skin düşmezse haftalık 10 dolar kasma işi ora steam bakiyesi olarak oyun almak için iyi olabiklir ama reel paraya çevirmeye çalışmanın çok karlı olduğunu zannetmiyorum20 hesapla, dm oynayanlar bilir adamlar bu işin öyle otomasyonunu kurmuşlarki gerçek oyuncunun olmadığı lobiler bile oluyor
bugün dm girdim 5 tane gerçek insan yoktu hepsi bot hesap ve hile

Dostlar selamlar, internette son zamanlarda kasa farmlayan insanlar görüyorum. 20 tane hesap açmışlar ve haftalık droptan 20 dolardan fazla kazanıyorlar sizce bunu yapmak mantıklı mı?
20 hesap çok 5 yada 10 hesapla legal mantıklı.Ben 6 hesapla yapıyorum.20 taneyle kafayı yersin

hocam ben 14 hesapla yapıyorum gayet iyi geliyor yani yönlendirme olmasın ama bi tık zaten şans işi oluyor. Ama 18haftadır ortalama hafta başına 10 12 arası değişiyor

20 hesap çok 5 yada 10 hesapla legal mantıklı.Ben 6 hesapla yapıyorum.20 taneyle kafayı yersin
Hocam 30 hesapla yapıyorum çokda uzun sürmüyor
Post automatically merged:

hocam ben 14 hesapla yapıyorum gayet iyi geliyor yani yönlendirme olmasın ama bi tık zaten şans işi oluyor. Ama 18haftadır ortalama hafta başına 10 12 arası değişiyor
Şu aralar dead Hand terminali var kazançlar yüksek o yüzden

haftalık 10-12 gayet iyi, zamanla sağlam bi envanter dizilir böyle

Hocam 30 hesapla yapıyorum çokda uzun sürmüyor

Şu aralar dead Hand terminali var kazançlar yüksek o yüzden
hocam siz bayağı bi aşmışsınız, haftalık ne kadar kazanıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,624
Üyeler