Neler Yeni

CS2 Seçkin Hesap Hakkında

Frknalgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Alagöz
Dostlar merhaba yıllar sonra yeni steam hesabıyla bir heyecanla cs2 ye döndüm seçkin hesap falan aldım. seçkine yükseltmek için ne yapmak gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Steamden Prime Status Upgrade alacaksınız ama seçkin hesap diyince yüksek ihtimal hesabınız seçkindir.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Asil
Dostlar merhaba yıllar sonra yeni steam hesabıyla bir heyecanla cs2 ye döndüm seçkin hesap falan aldım. seçkine yükseltmek için ne yapmak gerekiyor?
oyuna girdiğinde oyna kısmında üstte seçkin etkin yazıyorsa zaten almışsındır satın almadıysanda steam ana sayfasından cs2 ye gir biraz alta girdiğinde satın alma kısmı var tam demek istediğini anlamadım seçkin aldığını söylemişsin eğer bir aktivasyon vs var mı demek istediysen öyle bir şeeye gerek yok zaten iki ihtimale karşıda yazdıklarımı yaparsan hallolur.

Frknalgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Alagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplar için sağolun dostlar steam den seçkin yükseltmesini aldım herhalde belirli bir levele gelince aktif olacak yanlış anlamadıysam

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
cevaplar için sağolun dostlar steam den seçkin yükseltmesini aldım herhalde belirli bir levele gelince aktif olacak yanlış anlamadıysam
Yok hocam steamden aldıysanız sadece 10 maç oynayacaksınız rankın açılması için geri kalan seçkin özellikleri gelmiştir size.

denzer42

80+
Seçkin olarak hesabın aktif ama seçkin oynaman için seviye kutucuğunu farklı maplerde oynatarak %100 yapman gerekiyor diğer türlü seçkin giremezsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,218
Üyeler
160,991
Son üye
eatyoualive67
Top Bottom