Yardım Cs'de haftalık droplar ile para kazanmak istiyorum.

TheCC

80+
Reaksiyon skoru
48
Merhaba son zamanlarda 5-10 hesapla haftalık droplardan para kazanan çok kişi görüyorum.
Bu yatırım sizce mantıklı mı?
Her hesapta her gün oynanması zorunlu mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba son zamanlarda 5-10 hesapla haftalık droplardan para kazanan çok kişi görüyorum.
5-10 hesap yapman için hayatsız olman gerekiyor. En az 30 maç falan kazanmalısın her hafta

5-10 hesap yapman için hayatsız olman gerekiyor. En az 30 maç falan kazanmalısın her hafta
basit eğlence maçları ile daha kolay oluyor level atlamak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bir hesabı her gün kasmak gerekmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Her oyun modunda temelde tek mantık var. Kill ve kazanılan round sayısı. DM'de iyiysen tek hesapta 5 maçta falan hallediyon bir de haftalık görevler var.

yani bir hesabı her gün kasmak gerekmiyor
Her gün kasmana gerek yok. O 1 hafta içinde herhangi bir zaman.

5 hesap yeter mantıklı parasını 2 haftada da çıkarabilirsin en fazla 3 ay sürer gerisi kar
Oyunu seviyorsan 3 hesap seni yormaz zaten günde 3 maç atan biriysen aynı şeyi yapıp para kazanmış olursun
sevmiyorsan direkt bulaşma bu işe :D
hepsini kazanır ortalama 1500-2k hasar atarsan 3 maça level atlar dropunu alırsın ortalama 2 kazanır 3 kaybeder yine ortalam 1500 küsür hasar atarsan 5 maça level atlar dropunu alır haftaya çarşambayı beklersin olay budur

5 hesap yeter mantıklı parasını 2 haftada da çıkarabilirsin en fazla 3 ay sürer gerisi kar
Oyunu seviyorsan 3 hesap seni yormaz zaten günde 3 maç atan biriysen aynı şeyi yapıp para kazanmış olursun
sevmiyorsan direkt bulaşma bu işe :D
hepsini kazanır ortalama 1500-2k hasar atarsan 3 maça level atlar dropunu alırsın ortalama 2 kazanır 3 kaybeder yine ortalam 1500 küsür hasar atarsan 5 maça level atlar dropunu alır haftaya çarşambayı beklersin olay budur
teşekkürler hocam çok açıklayıcı oldu

Her oyun modunda temelde tek mantık var. Kill ve kazanılan round sayısı. DM'de iyiysen tek hesapta 5 maçta falan hallediyon bir de haftalık görevler var.

Her gün kasmana gerek yok. O 1 hafta içinde herhangi bir zaman.
sağolun hocam

teşekkürler hocam çok açıklayıcı oldu

sağolun hocam
Ha bir de pazarda eşyaları satman için steam guard açık olması lazım.

Geri