TheburuQ
80+ Bronze
Dahası
Sadece W gözüksün. sağ ve soldan da küçült öyle dene bakim. Olması lazım olm, ben ypaıyordumbende öyle yaptım işte al bak
Sadece W gözüksün. sağ ve soldan da küçült öyle dene bakim. Olması lazım olm, ben ypaıyordumbende öyle yaptım işte al bak
hee tamam oldu şimdi. çok küçük oldu şimdi de yakındaki fightta zorlar buSadece W gözüksün. sağ ve soldan da küçült öyle dene bakim. Olması lazım olm, ben ypaıyordum
bilen bilmeyen yorum yapıyo işte boşver. millet anlar sandım da hata yapmışımcs oynamayalı 4 yılı gecti ancak jungle'a o sekilde girmek zordur. Tüm forum dalga gecmis ama o giris zordur yani.
+Adam alt tarafı bi vuruşunu paylaşmış olm niye saçma sapan yorumlar yapiyonuz
kankam eline sağlık güzel vuruş, gel maça girelim benden fazla vur asimovu veriyim demişsinde o geçerliyse girelim senlebeyler video bu yorumu size bırakıyorum :dddd
böyle epic vuruşlar görmek isteyen olursa oynamak için steamım
aim yere bakarak yürüyen birinin bunları demesi de ayrı komikAim koymalara bak allahım kafayı yedi ilk 10 saniyede
csgostatsBuna nereden bakıyoruz ? Kendi hesabım için
Dün attığım mesajı neden iki kere alintilayip yazıyorsun bu kadar mi üzüldün be canım :/aim yere bakarak yürüyen birinin bunları demesi de ayrı komik
cevap yazacak kapasiten olmadığını düşündüm ve biraz daha basit yazmaya karar verdim seni düşündüğüm için s1 seni. baban gelemez şu rankaDün attığım mesajı neden iki kere alintilayip yazıyorsun bu kadar mi üzüldün be canım :/