- Reaksiyon skoru
- 509
Mantıksal olarak 24 saat bir gün diyordum ben ve mantıksız düşünüyorsun dedin. Pekidemek ki mantıksız hareket ediyorsunneyse ileride hesabı satarsa daha değerli olması için yapar

Mantıksal olarak 24 saat bir gün diyordum ben ve mantıksız düşünüyorsun dedin. Pekidemek ki mantıksız hareket ediyorsunneyse ileride hesabı satarsa daha değerli olması için yapar
3.parti yazılımı düşünmediğin için mantıksızMantıksal olarak 24 saat bir gün diyordum ben ve mantıksız düşünüyorsun dedin. Peki![]()
Mantıksal olarak gerçek hayatı düşündüm. Sana şöyle okkalı sövmek istiyorum3.parti yazılımı düşünmediğin için mantıksız
sövde konuda nasıl şutlandığını gülerek izleyeyimMantıksal olarak gerçek hayatı düşündüm. Sana şöyle okkalı sövmek istiyorum![]()
Rüyanda görürsünsövde konuda nasıl şutlandığını gülerek izleyeyim
Ben valla ezelden beridir noobum 700 saat olsam beni saat kasmış mı sanarlar?Oyunu açık bırakın yeter zaman ile programın ne alakası var. Ayrıca saat kasmak belli bı sureden sonra kabak gibi belli oluyor. Örneğin 700 saatin var ve saat kasarak yaptıysan çoğunu gelişmemiş oluyorsun. İnsanlar saat kastigini anlar.
Pazarda pahalı biletleri. Eski operasyonların, vay anasınıNe gerek var böyle şeylere. Geçenlerde lobiye birisi girdi 10k saati var. Pazardaki bütün paralı broşları almış 1 tane hizmet madalyası yok. Direk şutladım![]()
Öpüyorumaynen kardeşim haklısın tamam susmayıda bilmiyor işte