çok haklısın csgo bırakma sebebim buyduvalorant toxic oyuncuları banlıyor en azından benim raporladıklarımı
hile desen yok
bakarım teşekürler ama bir ara görmüştüm bana değişik geldi bir şey falan atıyo mavi sihir gibi bir şey var bana biraz yani ne bileyim CS sana hissi veriyo yani gerçekten kendini oyunun içinde hisediyorsun yani ama valorant yani control gibi ama rekabetçi yani ne bileyim sevmedim işte yaw benim suçum muozaman oynamanı öneririm gerçekten güzel oyun
Valoranta göre daha fazla eğleniyorum.Neden CSGO yani neden onu tercih ettiniz
evet csgo o hissi verme açısından açık ara önde ancak valorantın yeni bir oyun olduğunu unutmabakarım teşekürler ama bir ara görmüştüm bana değişik geldi bir şey falan atıyo mavi sihir gibi bir şey var bana biraz yani ne bileyim CS sana hissi veriyo yani gerçekten kendini oyunun içinde hisediyorsun yani ama valorant yani control gibi ama rekabetçi yani ne bileyim sevmedim işte yaw benim suçum mukalbimden gelmiyor oynamak
![]()
bende bunu düşünemiyorum objektif olamıyorum çok ön yargılıyım ama senin için bir bakıcamevet csgo o hissi verme açısından açık ara önde ancak valorantın yeni bir oyun olduğunu unutma![]()