CSGO vs VALORANT tarafını seç

Valorant vs CSGO

• CSGO

• VALORANT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum technopatta anket yaptım ve %70 CSGO çıktı 43 oy arasından sizce hakediyormu

riottan eskiden nefret eden biri olarak 1 hafta valorant oynadım ve bnce becerememişler ben beğenmedim
LoL oynamaya başladım ve baya keyifli geldi ama lolu bir fps oyunu ile birleştirme fikri bence olmamış tabii ki CS o yüzden

4 senedir CSGO oynuyorum. Bu sene yaz başında elime silver 1 hesap geçti kartala kadar kastım. Hile takım arkadaşları yüzünden 30 win silindi ve mg2 düştüm. Bu yüzden çok nadir giriyorum cs çoğunlukla valorant oynuyorum hiç değilse valorant'da böyle bir durum olmuyor.

Valorant daha güzel bence silahlar olsun hissi olsun ve ses kasma daha rahat ve yenilikçi bir oyun ve HİLE yok en iyisi.

riottan eskiden nefret eden biri olarak 1 hafta valorant oynadım ve bnce becerememişler ben beğenmedim
LoL oynamaya başladım ve baya keyifli geldi ama lolu bir fps oyunu ile birleştirme fikri bence olmamış tabii ki CS o yüzden
LOL'ü fps yapmaya çalışmadılar zaten

Yılların oyunu CS yi yeni çıkan dandirik bir oyuna satmayız.

Mehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
malesef valorant
csgo hile kaynıyor ama cs1.6 da severim çok fazla

Cs de adam vuramıyınca sinirlenip(sliver değilim legendary eagle) valorant geçiyorum

Mehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
cs'de 2 saatim var 6 rus 2 hile çıktı karşıma.valorantta 30 saatten fazlam var daha hile çıkmadı

Geri