Lewis Hamilton
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum technopatta anket yaptım ve %70 CSGO çıktı 43 oy arasından sizce hakediyormu
LOL'ü fps yapmaya çalışmadılar zatenriottan eskiden nefret eden biri olarak 1 hafta valorant oynadım ve bnce becerememişler ben beğenmedim
LoL oynamaya başladım ve baya keyifli geldi ama lolu bir fps oyunu ile birleştirme fikri bence olmamış tabii ki CS o yüzden
yooo baya öyle yapmışlar .dLOL'ü fps yapmaya çalışmadılar zaten
ahhh cs'ci tayfaYılların oyunu CS yi yeni çıkan dandirik bir oyuna satmayız.
malesef valorantMehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
Hile sistemi dışında güzel oyun cs.ahhh cs'ci tayfa![]()
güzel sebepCs de adam vuramıyınca sinirlenip(sliver değilim legendary eagle) valorant geçiyorum
cs'de 2 saatim var 6 rus 2 hile çıktı karşıma.valorantta 30 saatten fazlam var daha hile çıkmadıMehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar