CSGO vs VALORANT tarafını seç

Valorant vs CSGO

• CSGO

• VALORANT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
İkisi de güzel abi genelde CS oynuyorum ama arada keyif için Valorant da giriyorum.

CSGO come back attı elveda valorant 😅

Valorant oynarken daha fazla eğleniyorum. Bence Valorant.
ekle: FalleNnn#5420
Post automatically merged:

CS bana daha çok sarıyor ama Valo da güzel. Vuruş hissi olsa mükemmel olacak, bir de silahların sekmesi belli olsa.

Mehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
valorant demek isterdim ama bağlantı hatası yüzünden oynanmıyor bi düzeltmediler. Ama csgo da çok hile var ve hala bişey yapmak yerine yeni skinler getiriyolar valorantta hile olduğu gibi maçı durduruyor ve hemen banlıyor csgo da öyle değil maça hile geliyor ve bizim rankın içine ediyor.

CSGO come back attı elveda valorant 😅
ne attı hala hile var

CS:GO. Valorant benim zevkime göre değil biraz görüntüde sırıtma var. CS:GO'da skinler de güzel filan işte.

Mehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
valorant çöp bir oyun çizgifilm gibi mekaniksiz bir oyun

Ben cs go derim ama en önemlisi oynayacağın insanlar çünkü csgo'da da arkadaşım yoktu valorantta da yok ama valorantta daha çok küfür yediğimi farkettim insanlar fütursuzca küfür ediyor tr lolün sesli kısmı gibi düşünün ama cs de biraz daha az gördüm. (2k dan fazla cs saatim var)

hileci olucağını hiç sanmıyorum çünkü valorantın kullandığı hile sistemi en iyi hile sistemi cs gonun vac sistemi ise resmen ölüm bir sistem

senin beğenmediğin bir şey çöp mü oluyor yani
sony yöneticileri ps3 içinde bir zamanlar öyle diyordu bu korsanın ve hilenin aşılamıyacak yolu yok özelikle böyle popüler olan oyunlar yani hiçbir oyunun hile sistemi aşılamıyacak değil hepsi aşılır bir şekilde en fazla 4 yıla kalmaz sonu CS gibi hile dolu olur (bence)

hileci olucağını hiç sanmıyorum çünkü valorantın kullandığı hile sistemi en iyi hile sistemi cs gonun vac sistemi ise resmen ölüm bir sistem

senin beğenmediğin bir şey çöp mü oluyor yani
benim için çöp

Zevkler ve renkler tartışılamaz benim için csgo

sony yöneticileri ps3 içinde bir zamanlar öyle diyordu bu korsanın ve hilenin aşılamıyacak yolu yok özelikle böyle popüler olan oyunlar yani hiçbir oyunun hile sistemi aşılamıyacak değil hepsi aşılır bir şekilde en fazla 4 yıla kalmaz sonu CS gibi hile dolu olur (bence)
elbette aşılır fakat bir hemen kırılkması var bide ps3 gibi uzun yıllar sonra kırılması var ne olurs aolsun dediğin gibi valoranta en az 4 yıl boyunca hile sıkıntısı olmaz onla ilgili bir şey olamz yani

Geri