Noctambulist
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
İkisi de güzel abi genelde CS oynuyorum ama arada keyif için Valorant da giriyorum.
ekle: FalleNnn#5420Valorant oynarken daha fazla eğleniyorum. Bence Valorant.
valorant demek isterdim ama bağlantı hatası yüzünden oynanmıyor bi düzeltmediler. Ama csgo da çok hile var ve hala bişey yapmak yerine yeni skinler getiriyolar valorantta hile olduğu gibi maçı durduruyor ve hemen banlıyor csgo da öyle değil maça hile geliyor ve bizim rankın içine ediyor.Mehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
ne attı hala hile varCSGO come back attı elveda valorant![]()
valorant çöp bir oyun çizgifilm gibi mekaniksiz bir oyunMehabalar bir tarafta yıllar öncesi efsanelerinden yaşlı kurt CSGO bir tarafta ise Riot games'in yeni 5v5 oyunu VALORANT evet soru basit hangi oyunu seçerdiniz
Bana göre Valorant en başta Vanguard yani hile sistemi çok şey vadediyor 2. olarak 128 tick serverlar
hileci olucağını hiç sanmıyorum çünkü valorantın kullandığı hile sistemi en iyi hile sistemi cs gonun vac sistemi ise resmen ölüm bir sistemval da böyle giderse oda 1-2 seneye hileci dolar
senin beğenmediğin bir şey çöp mü oluyor yanivalorant çöp bir oyun çizgifilm gibi mekaniksiz bir oyun
sony yöneticileri ps3 içinde bir zamanlar öyle diyordu bu korsanın ve hilenin aşılamıyacak yolu yok özelikle böyle popüler olan oyunlar yani hiçbir oyunun hile sistemi aşılamıyacak değil hepsi aşılır bir şekilde en fazla 4 yıla kalmaz sonu CS gibi hile dolu olur (bence)hileci olucağını hiç sanmıyorum çünkü valorantın kullandığı hile sistemi en iyi hile sistemi cs gonun vac sistemi ise resmen ölüm bir sistem
Post automatically merged:
senin beğenmediğin bir şey çöp mü oluyor yani
benim için çöphileci olucağını hiç sanmıyorum çünkü valorantın kullandığı hile sistemi en iyi hile sistemi cs gonun vac sistemi ise resmen ölüm bir sistem
Post automatically merged:
senin beğenmediğin bir şey çöp mü oluyor yani
elbette aşılır fakat bir hemen kırılkması var bide ps3 gibi uzun yıllar sonra kırılması var ne olurs aolsun dediğin gibi valoranta en az 4 yıl boyunca hile sıkıntısı olmaz onla ilgili bir şey olamz yanisony yöneticileri ps3 içinde bir zamanlar öyle diyordu bu korsanın ve hilenin aşılamıyacak yolu yok özelikle böyle popüler olan oyunlar yani hiçbir oyunun hile sistemi aşılamıyacak değil hepsi aşılır bir şekilde en fazla 4 yıla kalmaz sonu CS gibi hile dolu olur (bence)