Chrollo04
80+ Bronze
Eli boş mu gelsin, herkese 20k mı versin demişsin de koskoca cumhurbaşkanının elinden çay dağıtmak mı geliyorSonraki mesajlarımı da okursan sevinirim.
Eli boş mu gelsin, herkese 20k mı versin demişsin de koskoca cumhurbaşkanının elinden çay dağıtmak mı geliyorSonraki mesajlarımı da okursan sevinirim.
Yeteri kadar okumamışsın sonradan çay işinin mantıksız olduğunu kendim söyledim.Eli boş mu gelsin, herkese 20k mı versin demişsin de koskoca cumhurbaşkanının elinden çay dağıtmak mı geliyor
Bildiğim kadarıyla o Rus uçaklarının hepsi kira.Görüşüyor da yardım gönderenler ortada adam gibi dış politika yapsa kaç tan euçak dizilmişti elimize yardım olarak , gidip uçak getirmedikten sonra suratını görmeye tahammülüm yok yıllarca çaldıklarını telafi edece gerekirse 24 saat çalışacak.
Oy peşinde koşup millete çay fırlatmayacak
Rusya'nınkilerin bir kısmı kira diye biliyorum ayrıca.
Atatürk dönemini bilmeyince olur gibiYeteri kadar okumamışsın sonradan çay işinin mantıksız olduğunu kendim söyledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bildiğim kadarıyla o Rus uçaklarının hepsi kira.
Dış politika konusunda da Avrupa bizi ne zaman sevdi şöyle bir Osmanlı zamanından itibaren bi' söyler misin? Bize ne iyilikleri dokundu da şimdi uçak göndermediler diye şaşıralım. AB ile ilişkiler kimin elinde bilmiyorum ben siyasetçi değilim, belki Erdoğan'ın suçudur belki de Türk düşmanlığı ve İslamofobi burada da gözüküyordur.
Çalma konusunda benim çalıp çalmadığına kanıtım yok yani bilmiyorum.
Çok rahatça tartışamayacağım bir konu sonuçta yasa var, asla hakaret gibi bir amacım olmasa da birileri yanlış anlayabilir. Aslında başkana hakaret yasası da var ama sanırım yasa sadece bize...Atatürk dönemini bilmeyince olur gibi
O dönem Yunanlarla kökü atılan dostluk ilişkileri NATO'ya girmemize büyük katkıda bulundu
Türkiye'nin sevilmeme sebebi RTE gibi gerici ve uyumsuz bir lider.
Merak etme gayet iyi biliyorum.Atatürk dönemini bilmeyince olur gibi
çay vermesi nasıl ayıp olmaz insanların evi barkı yanmış adam orda hala dalga geçer gibi üstten çay fırlatıyor ne alaka ya çay ne alaka erzak yardımı olsa anlarım maddi destek olsa anlarım ama çay çay ne alaka arkadaşım o sahip olduğu mal varlığının %5 ini bile millete dağıtsa ayakta alkışlarım ama yok bizim verdiğimiz vergiler onun bunun cebine kalıyor yine ortada biz kalıyoruzBence ayıp olan o değil verme şekli.
çay vermesi nasıl ayıp olmaz insanların evi barkı yanmış adam orda hala dalga geçer gibi üstten çay fırlatıyor ne alaka ya çay ne alaka erzak yardımı olsa anlarım maddi destek olsa anlarım ama çay çay ne alaka arkadaşım o sahip olduğu mal varlığının %5 ini bile millete dağıtsa ayakta alkışlarım ama yok bizim verdiğimiz vergiler onun bunun cebine kalıyor yine ortada biz kalıyoruz
Ah bir okusan hepsini...Doğrudur o kısım ilginç olmuş. Neden özellikle çay onu ben de çok anlamadım açıkça.
Ya çay nedir arkadaş hani kurduğun cümle o kadar mantıksız ki ya hadi senin dediğin olsun bilader git erzak ver çay nedir .dŞöyle demek istedim, orayı ziyaret edince bir şey vermese bu sefer de hiçbir şey vermedi denilecekti. Eli boş gelmemiş olmak için çay dağıtmış. Bunda yanlış ne var anlamadım.
Neden?
Bir üstündeki mesajda arkadaşa "Ah bir okusan" dedim sen de aynı mesajı alıntılamışsın. Evet çay mantıksız zaten dedim az yukarı çıksan göreceksin.Ya çay nedir arkadaş hani kurduğun cümle o kadar mantıksız ki ya hadi senin dediğin olsun bilader git erzak ver çay nedir .d
Yani çoğu mesajını okuduğumda full hükümeti savunup sonra yhaa arkadaşlar hükümet yandaşı değilim diyorsun yani kimse burda devlet düşmanı değil fakat göz görüyor herkes her şeyin farkında bu hükümetin başındakiler in kendilerine yaptıkları hususi harcamaları kısıp bugün afet korumaya yatırım yapsalardı belki bugün yaşadıklarımız bu kadar uzun sürmeyecek ti gelmiş diyorsun ki adam cumhur başkanı tabi o kadar koruması, arabası olacak yurtdışında ki Ülker'e baktığımız da adamların vekilleri başkanları sokaklar da rahat rahat geze biliyor kimisi yayan kimisi bisiklet ile ama bizimkilere bakıyorsun hepsi bir ordu adamla. Çünkü yurtdışında ki adamların korkması gereken bir şey yok sen görevini layıkıyla yerine getirdiğin sürece bu halk bu millet sana zarar vermez şunu da söylemek istiyorum tabii ki koruma olacak fakat halkın bu kadar yoksulluk ve sefalet yaşarken senin bu bolluk içinde har vurup harman savurman insanın zoruna gidiyor çünkü bugün verdiğimiz vergiler sayesinde bu devlet ayakta ve bu konuda söz hakkına sahibiz hepimizBu soru önceki 80 yıl için de sorulmalı bence. Ben burada hükümetin savunucusu vs değilim nerede olduğunu ben de bilmiyorum ama aynı zamanda 80 yıldır nerede onu da bilmiyorum.
Eli boş gelmesin diye yapıyor olabilir mi? Destek ülkenin ekonomisinin yettiği kadar veriliyor bence, gidip de herkesin eline 20 bin lira tutuşturmaları bu ekonomiyle beklenemez bence.
NOT: Mesajı alıntılamadan önce diğer mesajlarımı da okuyun lütfen.
Her uçağın yangın söndürme için kullanılabileceğini düşünüyor musun? Ben bilmiyorum o yüzden böyle bir şey demem. Sen de bilmiyorsan neden diyorsun?13 uçağının en azından 5’ini yangın söndürme uçağı yapabilir ya da Marmariste ki sarayında zor durumları ağırlayabilir mesela. Çay fırlatmayı gerçekten destekliyor musun?
Sana bir şey soracağım böyle bir şey olacağını kim tahmin edebilirdi? Süleyman Soylu'yu dinlediysen şöyle dedi, "Biz uçak yerine yangın söndürme helikopteri aldık, ülkemiz dağlık bir yapıda olduğu için bunun daha iyi bir tercih olacağını düşündük" bunu duymayan herkes ülkede kullanacak yangın söndürme aracı yok sanıyor. Nasıl diğer ülkelerin başkanları korumasız geziyor dediğini anlamadım bana bir tane örnek ver. Kişisel harcama konusuna kimse bir şey diyemez ben de ona katılıyorum. İlk cümlen hakkında ise, sana hiçbir şey inandırmak zorunda değilim. Muhalefet tarafına asla desteğim yok, hükümet yanlısı filan da değilim sadece bir yere yakın olacaksam oraya daha yakınım.Yani çoğu mesajını okuduğumda full hükümeti savunup sonra yhaa arkadaşlar hükümet yandaşı değilim diyorsun yani kimse burda devlet düşmanı değil fakat göz görüyor herkes her şeyin farkında bu hükümetin başındakiler in kendilerine yaptıkları hususi harcamaları kısıp bugün afet korumaya yatırım yapsalardı belki bugün yaşadıklarımız bu kadar uzun sürmeyecek ti gelmiş diyorsun ki adam cumhur başkanı tabi o kadar koruması, arabası olacak yurtdışında ki Ülker'e baktığımız da adamların vekilleri başkanları sokaklar da rahat rahat geze biliyor kimisi yayan kimisi bisiklet ile ama bizimkilere bakıyorsun hepsi bir ordu adamla. Çünkü yurtdışında ki adamların korkması gereken bir şey yok sen görevini layıkıyla yerine getirdiğin sürece bu halk bu millet sana zarar vermez şunu da söylemek istiyorum tabii ki koruma olacak fakat halkın bu kadar yoksulluk ve sefalet yaşarken senin bu bolluk içinde har vurup harman savurman insanın zoruna gidiyor çünkü bugün verdiğimiz vergiler sayesinde bu devlet ayakta ve bu konuda söz hakkına sahibiz hepimiz