Neler Yeni

Custom klavyeler hakkında merak edilenleri sorabilirsiniz.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Benim Akko 5087B ve 5108B deki kombinasyonlar FN + E/R/T Bluetooth, FN+Y 2.4Ghz + FN+ U kablolu modu. 2.4Ghz için FN+Y'ye basılı tutunuz.
Bu seferde yeşil bir ışık hızlı şekilde yanıp sönüyor sönmesini mi beklemeliyim fn+y tuşlarına basarken

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Uyumludur kasa 3 ve 5 pin uyumlu zaten. Böyle durumlarda eğer klavye örneğin sadece 3 pin uyumlu ise ve switch 5 pinli ise sağ ve solda bulunan switchin 2 bacağını tırnak makası ile kesip 3 pinli klavyede de kullanabilirsiniz. Keycap alsanda gümrük kapalı, hiçbir işlem haftaya pazartesi gününe kadar yok. Sen şimdi alma bekle belki haftaya indirimde vs ürün olur. Zaten her türlü gelemeyecek. Birde gümrükte birikme var o da süreyi erteletir.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim aydınlatma için. İyi günleriniz olsun. Buraya haftaya etiket atıp yazacağım size öneri verebilirseniz çok sevinirim.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Benim Akko 5087B ve 5108B deki kombinasyonlar FN + E/R/T Bluetooth, FN+Y 2.4Ghz + FN+ U kablolu modu. 2.4Ghz için FN+Y'ye basılı tutunuz.
Valla geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımcı olan herkese teşekkürler fn+y ye uzunca basılı tutmak lazımmış bidaki baglayisimda gerekmez inşallah şarjı ne kadar gidiyor kablosuzda

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
Hocam hızlı yanip sonerken dediğinizi denedim olmadi fotoğraf nasıl atılıyor kılavuzunu atayim
Kanka sol altta dosya ekle var.

Valla geçti

Yardımcı olan herkese teşekkürler fn+y ye uzunca basılı tutmak lazımmış bidaki baglayisimda gerekmez inşallah şarjı ne kadar gidiyor kablosuzda
Sende yanıp sönen herhalde bt modu için.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim aydınlatma için. İyi günleriniz olsun. Buraya haftaya etiket atıp yazacağım size öneri verebilirseniz çok sevinirim.
Tamamdır bende satışını yapıyorum ama sahibinden linkimi atamam yasak. İstersen yaz özelden.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Kanka sol altta dosya ekle var.

Sende yanıp sönen herhalde bt modu için.

Tamamdır bende satışını yapıyorum ama sahibinden linkimi atamam yasak. İstersen yaz özelden.
BT mod nedir hocam kılavuzda hiç fn y falan demiyordu e r t 3 tane profil varmış Bluetooth 5.0 ve 3.0 diyordu kılavuz hatalı bence birde şarjı ne kadar gider

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Muhammed efe
BT mod nedir hocam kılavuzda hiç fn y falan demiyordu e r t 3 tane profil varmış Bluetooth 5.0 ve 3.0 diyordu kılavuz hatalı bence birde şarjı ne kadar gider
Kanka o 3 kombinasyon bt ile 3 farklı cihaza bağlamanı sağlıyor. Y de demek ki 2.4ghz ilk başta kılavuzu atsan söylerdim ama o klavyeyi daha önce kullanmadığım için tam bilemedim tuşlarını.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Kanka o 3 kombinasyon bt ile 3 farklı cihaza bağlamanı sağlıyor. Y de demek ki 2.4ghz ilk başta kılavuzu atsan söylerdim ama o klavyeyi daha önce kullanmadığım için tam bilemedim tuşlarını.
Sıkıntı yok hocam canın sağolsun sen olmasan bozuk sanacaktim kilavuzdada yazmıyor ki fn+y diye ortalama kaç saat gidiyor şarjı kablosuzda

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Yağız Berk Özel
Sıkıntı yok hocam canın sağolsun sen olmasan bozuk sanacaktim kilavuzdada yazmıyor ki fn+y diye ortalama kaç saat gidiyor şarjı kablosuzda
Bendeki klavyeler 3000 mah 2.4Ghz'de RGB kapalı günde 14 saat kullanımda 1.5-2 hafta RGB açıkken 2 gün yetiyor. Sizinki de 3000 mah ise ortalama bu kadar gider.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Bendeki klavyeler 3000 mah 2.4Ghz'de RGB kapalı günde 14 saat kullanımda 1.5-2 hafta RGB açıkken 2 gün yetiyor.
bende renkler hep sabit değiştirme şansım var mı veya kapatma tuşu nedir biliyor musunuz?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Yağız Berk Özel

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Aynen hocam Bt modu.

Kapatma tuşunu bilmiyorum. Uygulamasından değiştirebilirsiniz.
uygulamasıda mı var Allahım ne kadar cahilim klavyeyi hiç kullanmıyomuşum sşdkfjsdf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,377
Üyeler
164,658
Son üye
OnlyParvis