GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,047
Hikayeye ben ederim ortalamaBu oyunun hikayesine ve grafiklerine laf edemezsiniz kusura bakmayın, her kuruşuna değer hocam.
Hikayeye ben ederim ortalamaBu oyunun hikayesine ve grafiklerine laf edemezsiniz kusura bakmayın, her kuruşuna değer hocam.
bu dlc nedır hocam her yorumda goruyorumDlc ile birlikte almanı öneririm.
Oyunda haritaya büyük bir kısım ekliyor ve sana ek birkaç son veriyorbu dlc nedır hocam her yorumda goruyorum
dlc li bir şekilde almanı öneririm enfes bir oyundurŞuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
Aşırı güzel oyun hocam hikayesi sarıyor.Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
CDPR dlc ile ek bir hikaye sunuyor. Witcher 3 oyununda da vardı dlc oyundan güzeldi öylr söyleyeyim. DLC si oyuna 1 puan katıyor (Oyunla aynı fiyat malesef)bu dlc nedır hocam her yorumda goruyorum
Oyun bu haliyle de çok güzel, bitirdiğim üstüne 2. Defa DLC için gireceğim nadir oyunlardan. Ama şunu da belirtmek lazım oyunda çok fena potansiyel var o potansiyeli görünce de keşke öyle olsaymış dedirtiyor. Bazı kısımların üzerine gidilse çok güzel olurmuş ana hikaye hariç çok yan olay koyamamışlar. Aynı şekilde yan mekanikler de çok detaylı değil.Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
Phantom Liberty genişlemesi. Hem hikayeye baya ekleme yapıyor hem haritaya ek bir “belalı” semt ekliyor.bu dlc nedır hocam her yorumda goruyorum
Maksimum 1080P mediumda oynadım şu oyunu. 720P ye düştüğüm bile oldu, iyi bir ekran kartı alırsam ilk iş şu oyunu baştan ultra ayar + RTX açık bitireceğim.Aşırı güzel oyun hocam hikayesi sarıyor.
Çözünürlük benim 4K yapıyorum ayarlar full yüksekte fena oluyor.