Cyberpunk 2077 alınır mı?

cyberpunk.webp

Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
Aşırı güzel oyun hocam hikayesi sarıyor.
Çözünürlük benim 4K yapıyorum ayarlar full yüksekte fena oluyor.

Efsane oyun alınır hocam. Eski hatalar da kalmadı. Bedava o oyun içeriğine göre.

pc açıyorsa dlc ile birlikte çek gitsin ben öyle aldım memnunum
macbook air m4 16/256 da oynadım 1080p 30-60fps high da açtı v sync ile bi de metalfx kullandım galiba fsr da olabilir

bu dlc nedır hocam her yorumda goruyorum
CDPR dlc ile ek bir hikaye sunuyor. Witcher 3 oyununda da vardı dlc oyundan güzeldi öylr söyleyeyim. DLC si oyuna 1 puan katıyor (Oyunla aynı fiyat malesef)

Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
Oyun bu haliyle de çok güzel, bitirdiğim üstüne 2. Defa DLC için gireceğim nadir oyunlardan. Ama şunu da belirtmek lazım oyunda çok fena potansiyel var o potansiyeli görünce de keşke öyle olsaymış dedirtiyor. Bazı kısımların üzerine gidilse çok güzel olurmuş ana hikaye hariç çok yan olay koyamamışlar. Aynı şekilde yan mekanikler de çok detaylı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu dlc nedır hocam her yorumda goruyorum
Phantom Liberty genişlemesi. Hem hikayeye baya ekleme yapıyor hem haritaya ek bir “belalı” semt ekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı güzel oyun hocam hikayesi sarıyor.
Çözünürlük benim 4K yapıyorum ayarlar full yüksekte fena oluyor.
Maksimum 1080P mediumda oynadım şu oyunu. 720P ye düştüğüm bile oldu, iyi bir ekran kartı alırsam ilk iş şu oyunu baştan ultra ayar + RTX açık bitireceğim.

alınır+dlc ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,283
Üyeler
187,175
Son üye
aarsln
Geri