Neler Yeni

!!! CYBERPUNK 2077 CRACKLENDİ !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba Siri,
Arkadaş zaten genel olarak konuşmuş.
Hemen hemen %90 oranında da doğru bir ifade kullanmış.
Sende çok iyi bilirsin ki "İstisnalar Kaideyi Bozmaz".
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke böyle yapmak yerine durumu anlama amaçlı yanaşsalar sorun kalmayacak :)
Forumda her gün olan bir tartışma
her ne kadar son zamanlarda bende içinde olsam da(mutlu değilim bu durumdan) umarım bir gün anlatlar
bazı insanlar bazı şeyleri anlamıyor knk direk hakaret etmeye çalışıyorlar (yalan yok arada bende yapıyorum özellikle o gün sinirli isem) ayrıca forum zaten tartışmak için var tartışma olmazsa fikir diye bir şey olmaz insanlar doğru düşünceye ulaşamaz oyüzden hakaret etmeden tartışmak gayet iyi bir şey normal crack e yine fazla sıcak bakmasamda yine bi nebze anlarım ama geçen bi konu gördüm adam iş yapacağı uygulamayı bile crack indirmek istemiş kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözünü hiç duymamışlar sanırım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
bazı insanlar bazı şeyleri anlamıyor knk direk hakaret etmeye çalışıyorlar (yalan yok arada bende yapıyorum özellikle o gün sinirli isem) ayrıca forum zaten tartışmak için var tartışma olmazsa fikir diye bir şey olmaz insanlar doğru düşünceye ulaşamaz oyüzden hakaret etmeden tartışmak gayet iyi bir şey normal crack e yine fazla sıcak bakmasamda yine bi nebze anlarım ama geçen bi konu gördüm adam iş yapacağı uygulamayı bile crack indirmek istemiş kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözünü hiç duymamışlar sanırım.
o arkadaş biraz fazla abartmış gibi :D
hakaret olayına gelirsek o hataya 1 defa düştüm karsıdaki arkadas gerçekten kullandıgım ifadeleri hakediyordu(küfür değil küçük görme) 2 gün banlanmıstım
O günden sonra da yapmadım daha çok hakaret etmeye mailli arkadasların hakaret etmelerini ve sonrasında banlanmalarını saglıyorum :)
Genel olarak her crack tartısmasında dogruyu anlatıyorum(kendımce) ciddiye alıp dinleyenler de oluyor umursamaıp devam edenlerde..
bu seferde senin olması gerekeni görmeni sagladım gibi :)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
o arkadaş biraz fazla abartmış gibi :D
hakaret olayına gelirsek o hataya 1 defa düştüm karsıdaki arkadas gerçekten kullandıgım ifadeleri hakediyordu(küfür değil küçük görme) 2 gün banlanmıstım
O günden sonra da yapmadım daha çok hakaret etmeye mailli arkadasların hakaret etmelerini ve sonrasında banlanmalarını saglıyorum :)
Genel olarak her crack tartısmasında dogruyu anlatıyorum(kendımce) ciddiye alıp dinleyenler de oluyor umursamaıp devam edenlerde..
bu seferde senin olması gerekeni görmeni sagladım gibi :)
Bende hakaret 2 defa ettim hakaret dediğim ağır bir şey değil hani sen ne anlarsın zaten ben sana laf anlatıyorum u birazdaha argo bir dille söylemiştim o günden sonra forumda aşırı ağır hakaret etmiyorum.
hHerkesin doğrusu kendine bazı arkadaşları ikna etmek zor denizi yar ortadan ikiye ikna olmazlar eee ne demişler (yanlış olabilir kb) bilgeye hatasını gösterirsen teşekkür eder cahile hatasını gösterirsen küfür eder gibi bi söz vardır yanlış olabilir tam emin değilim.
Olması gereken parası ve ekonomik özgürlüğü olan herkesin orjinal oyun veya uygulama kullanması(bence).

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Cyberpunk 2077 cracklenmiş ve bunun doğruluğunu sormak istedim size. Eğer öyle bişey varsa önce torrentten indireceğim ve bilgisayarımın vereceği fps değerlerine bakacağım.(Tabii cidden cracklendi ise) Eğer güzel değerler alırsam oyunu almayı düşünebilirim.

Şimdi asıl sormak istediğim konuya gelelim. Sizce Cyberpunk 2077 almalı mıyım yoksa crackli bir şekilde mi oynamalıyım ?

(Fakat şöyle bir şey de var bu oyun Türkçe dil desteği ile çıkıyor ve bu gerçekten mükemmel bir şey. Eğer oyunu birçok kişi alır ve etkileşimi arttırırsa ileride çıkacak olan yeni nesil (next gen) oyunlar da Türkçe dil desteği ile çıkacak yine de size sormak istedim.)
1.si oyunun cracke ihtiyacı yok.
2.si ALMALISIN
3.sü benim de şuan param yok ve bekliyorum, param olunca alıcam. Korsan oyun oynasam bile bu firmaya bunu yapamam :D
4.sü şuan indirsen bile launcheri yok. Tekrar indirmen gerekir.

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
Adamlar koskoca oyuna Türkçe dil koydu be 250 lira veremiyorsaniz satın bilgisayarı ne işiniz var bilgisayarla adam olmaz sizden

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bende hakaret 2 defa ettim hakaret dediğim ağır bir şey değil hani sen ne anlarsın zaten ben sana laf anlatıyorum u birazdaha argo bir dille söylemiştim o günden sonra forumda aşırı ağır hakaret etmiyorum.
hHerkesin doğrusu kendine bazı arkadaşları ikna etmek zor denizi yar ortadan ikiye ikna olmazlar eee ne demişler (yanlış olabilir kb) bilgeye hatasını gösterirsen teşekkür eder cahile hatasını gösterirsen küfür eder gibi bi söz vardır yanlış olabilir tam emin değilim.
Olması gereken parası ve ekonomik özgürlüğü olan herkesin orjinal oyun veya uygulama kullanması(bence).
doğrudur zaten cahille sohbet edecegine alimle kavga et der babam hep bana.
Ekonomik olarak bir sorunum yok ama bu aralar laptop almam gerekli 10k ona para verecegim e bir anda da cıkmıyor bu para ona para biriktirirken nasil gidip 300tl ye oyun alaym.
Bu aralar denerim o oyunu cracklenirse eğer gercekten de benim hoşuma giderse veririm parasını alırım(zaten hosuma gitmezse oynamam)

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1.si oyunun cracke ihtiyacı yok.
2.si ALMALISIN
3.sü benim de şuan param yok ve bekliyorum, param olunca alıcam. Korsan oyun oynasam bile bu firmaya bunu yapamam :D
4.sü şuan indirsen bile launcheri yok. Tekrar indirmen gerekir.
korsan sitelerinde 10 aralıkta ek dosya paylaşacaklarını onu dosyanın içine attığında oyunun açılacağını belirtmişler

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Adamlar koskoca oyuna Türkçe dil koydu be 250 lira veremiyorsaniz satın bilgisayarı ne işiniz var bilgisayarla adam olmaz sizden
@usper
bak kardesim bahsettigim tipler bunlar
Bunlar o kadar bilgili o kadar yüce insanlar ki senin adamlıgına bile karar veriyorlar lksadjaslkdjasldkjasdlkjsadlk
Bunlara sadece bir tarafımla gülerim
sırf k*dursun diye cracklendigi ilk gun crack olarak oynamaya baslayacagım mesela :D
Bu da burda hüüüü

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
doğrudur zaten cahille sohbet edecegine alimle kavga et der babam hep bana.
Ekonomik olarak bir sorunum yok ama bu aralar laptop almam gerekli 10k ona para verecegim e bir anda da cıkmıyor bu para ona para biriktirirken nasil gidip 300tl ye oyun alaym.
Bu aralar denerim o oyunu cracklenirse eğer gercekten de benim hoşuma giderse veririm parasını alırım(zaten hosuma gitmezse oynamam)
Paran yoksa oynama
@usper
Bunlar o kadar bilgili o kadar yüce insanlar ki senin adamlıgına bile karar veriyorlar lksadjaslkdjasldkjasdlkjsadlk
sırf k*dursun diye cracklendigi ilk gun crack olarak oynamaya baslayacagım mesela :D
Bu da burda hüüüü
Ben niye kuduriyim abisi senin çapsizligin senin fakirliğin emek hırsızligin utanacagina kudurtuyorum egvegevegv yap toplumda ki adınız yeriniz belli hadi indir kudurt bizi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
korsan sitelerinde 10 aralıkta ek dosya paylaşacaklarını onu dosyanın içine attığında oyunun açılacağını belirtmişler
Skidrow vs. bekleyin yeni patchi falan demiş gördüm. Ama yine de güvenilmez korsan sonuçta, çıktığın gün indirir olur biter :)

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bazı hırsızlar sarmış forumu hahaha. Birde birisi gelmiş asgari maaşın 3/1 oyuna gitmez diyor ama örnek verdiği oyun kampanya ile 200 TL'ye geliyor.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Paran yoksa oynama

Ben niye kuduriyim abisi senin çapsizligin senin fakirliğin emek hırsızligin utanacagina kudurtuyorum egvegevegv yap toplumda ki adınız yeriniz belli hadi indir kudurt bizi
e tamamda sen simdiden baslamıssın
gercekten acınacak bir insansın biliyor musun?
Param var yinede crack indirecegim...
İnsanların fakir olup olmaması ile ekonomık sorunlari ile dalga gececek kücük görecek kadar aciz bir insansin.
Umarım bir gün o dalga geçtigin insanlardan daha fazla "fakir" olursun ama umarım o zaman kimse senle dalga geçmez
ekonomik olarak zengin olabilirsin ama "bilgi, ahlak ve akıl" gibi konularda maalesef yerin dibindesin. Üzülme bu duruma. Sen bilemezdin böyle bir birey olacagını bu sekilde bir kafa yapısına sahip olacıgını. Genel olarak insanlar zamanla olgunlasarak kafa yapısını degistirebilir ama o yetenek sende yok
Bundan dolayı sana acıyorum...
toplumda ki adınız yeriniz belli
evet belli normal bir bireyim. Ama sen maalesef böyle bir birey değilsin ve bu gidişle olamayacak gibisin.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@usper
Bu da burda hüüüü
arkadaşın hayatında 1 kere bile bir işte çalışmadığına eminim birde öyle yazmış ki sanki 10tl para kolay kazanılmıyo bir gün çalıştığında o arkadaşta anlar elbet

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom