Neler Yeni

Cyberpunk 2077 oyununu 166₺'ye almalı mıyım?

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dostum ben şu anda oyundayım 500 küsür saatim bir kere bile oyunu kıran bug görmedim çok zorlarsan yani birkaç bir şey görürsün ben eğlencesine yapıyordum ama normal oyuncuyu etkilemez özellikle görevler hepsi sıkıntısız açık dünya'Da çok ufak tefek şeyler var o kadar buglu diyenler ilk çıktığı zaman oynayıp bir köşeye atanlar ve sürekli karalayan br tayfa başka gayeleri yok onların fiyatı'da gayet iyi bence şu anki hali ve gelicek paketleri düşününce miss gibi fiyatı var 166tl gayet iyi.
Peki fps değerleri nasıl? Mesela bende gtx1060 var leptop rahat oynayabilir miyim?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki fps değerleri nasıl? Mesela bende gtx1060 var leptop rahat oynayabilir miyim?
Rx 5500 XT ile bu ayarlarda ort 45 min 35 max 75 fps alıyorum ama oyunun %80'i 45 fps civarında geziniyor çok nadir 35 lere düşüyor kapalı alanlar'Da ise 75 civarına çıkıyor.
"KAPLAMA KALİTESİ İSE YÜKSEK'DE"
1091500_20210627232812_1.png

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Rx 5500 XT ile bu ayarlarda ort 45 min 35 max 75 fps alıyorum ama oyunun %80'i 45 fps civarında geziniyor çok nadir 35 lere düşüyor kapalı alanlar'Da ise 75 civarına çıkıyor.
"KAPLAMA KALİTESİ İSE YÜKSEK'DE"
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarları yapacagım teşekkürler şimdi satın alıyorum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu ayarları yapacagım teşekkürler şimdi satın alıyorum
CyberPunk için en iyi ayarlar bunlar (tabi çok iyi bir sistem yoksa) bende 1070 sahibi birinden almıştın bu ayarları.
İyi Oyunlar Ve Yan Görevleri Sonuna Kadar Yap ;) Oyunun Sonunu Ve Gidişatını Direk Etkiliyor. Klasik CDPR Oyun Yapısı Biliyorsundur Belki.

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
CyberPunk için en iyi ayarlar bunlar (tabi çok iyi bir sistem yoksa) bende 1070 sahibi birinden almıştın bu ayarları.
İyi Oyunlar Ve Yan Görevleri Sonuna Kadar Yap ;) Oyunun Sonunu Ve Gidişatını Direk Etkiliyor. Klasik CDPR Oyun Yapısı Biliyorsundur Belki.
Satın aldım çok teşekkür ederim bilgileriniz için

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Küçük Bir Tavsiye Japonlara Pek Güvenme :p Daha Fazla Detay Veremiyorum Spoiler Olur Yoksa :)
Ve Kadın karakterle oynamanı tavsiye ederim ayrı bir zevk veriyor ve tabi dahası hikayeye daha iyi bağlıyor seni özellikle sesi offf ses sanatçısı çok iyi erkek karakteri sanki Google Translate Çevirmiş gibi :).
Ve Judy♥ İle Arayı İyi Tut.
Yine kendimi çok kaptırdım :p

Son düzenleme:

LiptoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Meriç Sadıç
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Küçük Bir Tavsiye Japonlara Pek Güvenme :p Daha Fazla Detay Veremiyorum Spoiler Olur Yoksa :)
Ve Kadın karakterle oynamanı tavsiye ederim ayrı bir zevk veriyor ve tabi dahası hikayeye daha iyi bağlıyor seni özellikle sesi offf ses sanatçısı çok iyi erkek karakteri sanki Google Translate Çevirmiş gibi :).
Ve Judy♥ İle Arayı İyi Tut.
Yine kendimi çok kaptırdım :p
Spoiler yesemde problem değil :D teşekkür ederim tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada forza diyen arkadaşlar Xbox Gamepass var bende ondan forza bir daha almak istemedim onuda belirmet isterim :D

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Biliyorum ki böyle çok başlık var fakat yinede sormak istedim sizce yaz indirimlerinde değerlendirilmesi gereken oyunlar nelerdir ??

Soru : Sizce Cyberpunk’a 166₺ Verilir mi değer mi?
Hala eksiği var ama oynanır

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Samurai V

80+
Satın aldım çok teşekkür ederim bilgileriniz için
Cyberpunk ı böbreğimi satar yine alırım, nem xbox series s ile 900p - 1080p dinamik çözünürlükte 30fps oynuyorum. Daha önce yağ gibi akıyordu ama biraz çözünürlüğü ve kaliteyi arttırmışlar bu yüzden artık fps düşüşleri görüyorum önceden çok azdı.

Spoiler yesemde problem değil :D teşekkür ederim tekrardan

Bu arada forza diyen arkadaşlar Xbox Gamepass var bende ondan forza bir daha almak istemedim onuda belirmet isterim :D
yakında cyberpunk için çok ama çok detaylı rehber hazırlayacağım takipte kalın, ha bu arada judy ile sevgili olmak istiyorsanız kız bedenini ve kız sesini seçmeniz lazım. Oyunda farklı ilişkiler kurabileceğiniz yan karakterlerde olacak.

Son düzenleme:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Cyberpunk ı böbreğimi satar yine alırım, nem xbox series s ile 900p - 1080p dinamik çözünürlükte 30fps oynuyorum. Daha önce yağ gibi akıyordu ama biraz çözünürlüğü ve kaliteyi arttırmışlar bu yüzden artık fps düşüşleri görüyorum önceden çok azdı.

yakında cyberpunk için çok ama çok detaylı rehber hazırlayacağım takipte kalın, ha bu arada judy ile sevgili olmak istiyorsanız kız bedenini ve kız sesini seçmeniz lazım. Oyunda farklı ilişkiler kurabileceğiniz yan karakterlerde olacak.
İşte CyberPunk'ı Nerdeyse benim kadar seven biri :)
O rehberi ben yapıcaktım 2 haftadır düzenliyorum :p

Samurai V

80+
İşte CyberPunk'ı benim kadar seven biri :)
O rehberi ben yapıcaktım 2 haftadır düzenliyorum :p
Sen de yap seninkini merak ediyorum. 110 saatim var gizli son haricinde tüm sonları oynadım gizli son için uğraşıyorum. Canım sıkldıkça son boss u kestim 20 mermilik canı var zaten. Ayrıca Witcher da seviyorum.

Top Bottom