Cyberpunk Edgerunners çıktı!!!

Animeci değilim linçlemeyin evreni sevenler göz atabilir
Yahu ben de diyorum oyun güncellemek varken neden koca gözlü görmeyeyim?
1000 Bölüm yayınlasınlar bence oyun işini bıraksınlar aga.
darısı Riot'un başına
LOL animesinin çıkması ve saçma oyunun kapatılmasını istiyorum(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mübarek animeye bile eşcinsel karakter sokmuşsunuzya helal olsun netflixin elinden çıkacak bi çocuk animasyonu düşünemiyorum assassins creed dizisi duyrulduğunda herkes Gay ezio yorumu spamlamıştı boşa değilmiş
Çok saçma sokuyorlar.
Karakter Gay olsun umrumda değil de hacı bunu gözüme sokar gibi kısacana beni anlama engelim varmış ve program bana öğretiyormuşçasına göze sokuyorlar sorun bu ya

Yahu ben de diyorum oyun güncellemek varken neden koca gözlü görmeyeyim?
1000 Bölüm yayınlasınlar bence oyun işini bıraksınlar aga.
darısı Riot'un başına
LOL animesinin çıkması ve saçma oyunun kapatılmasını istiyorum(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok saçma sokuyorlar.
Karakter Gay olsun umrumda değil de hacı bunu gözüme sokar gibi kısacana beni anlama engelim varmış ve program bana öğretiyormuşçasına göze sokuyorlar sorun bu ya
Gay olan karakteri görsen senaristlere ağır söversin oyun futuristik teması gereği cinsiyet seçimi ve cinsel yönelim açısından geniş olduğu için animede fazla göze batmıyor ama yapa yapa onu mu gay yaptınız yani...

Animecileri linçleyenler 16 yaşından küçük olan nefes alıp verebilen canlılar.
Animecileri linçleyenleri linçleyenler, bu linçlediği kişileri kendisinden ibaret bilip yeri geldi mi bu üstün zekası yüzünden nefes almayı bile unutabilen canlılar.

Muhatap bile olunmaz senle milletin zevkine saygı duymadan yaşa, küçük çocuk, büyüyünce anlarsın.
Bro çimenlere dokun az. Yaş konusuna gelince h4kandmn bakarsın instaya alırsın cevabını. ;)

Yaşın 18'i geçikse acıyorum sana milletin zevklerine saygı duymayı öğrenememiş varlık. Daha da kötü.
Ne animeye kötü dedim, ne de cp animesine. Bu kadar sığ görüşlü olmandan zekan az çok anlaşılıyor. Ki sen nasıl animeye saygı bekliyorsan linçleyene de saygı göstereceksin. Bu da onların kişisel düşünceleri. Çifte standartlar. Yine de bu dediklerimi idrak edemeyeceksin boş yapacaksın, sen anime izlemene devam et hayal dünyan biraz daha gelişsin yeni fikirler türetirsin en azından.

Oyunu sevmiştim izlerim :)

Animeden animeye değişir şimdiye kadar sadece death note izledim çünkü başyapıt animeye giriş ve insanların animeye karşı önyargısını kırmak için birebir
ilk 15 bölümü çok güzel bence misadan sonra git gide kalite düşüyor

Geri