D Diskinde oluşan garip dosyalar

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
1614790422914.png

Hepsini silmiştim ama akşam olunca yine oluşmaya başladı, çoğunu sildim ama kalanlar var hala böyle fd ca 39 92 falan böyle dosyalar var %90 ı boş %10 u ise garip birşeyi var içinde onlarıda siliyorum, ne yapmam gerekiyor
Post automatically merged:

1614790501913.png

%10 luk kısmından bir örnek

Alıntıyı görüntüle
Hepsini silmiştim ama akşam olunca yine oluşmaya başladı, çoğunu sildim ama kalanlar var hala böyle fd ca 39 92 falan böyle dosyalar var %90 ı boş %10 u ise garip birşeyi var içinde onlarıda siliyorum, ne yapmam gerekiyor
Aynı sorun bendede oldu sanırım uygulamalardan çıkan gereksiz dosyalar

Korsan oyun indirdin mi

Spotify kurulu mu?

Aynı sorunu yaşayan kişi Spotify'ı D'ye kurduğu için yaşamıştı. Spotify'ı siliniz ve D'ye klasör açınız. Ardından o klasöre yeniden yükleyiniz.
Ufak bir test yaptım gerçekten spotify açınca ve şarkı dinleyince kendi kendine dosya açılıyor sanırım dediğiniz düzelir, olursa en iyi cevap yapacağım teşekkür ederim şimdiden

var 1 tane
Post automatically merged:

Evet spotify yüklü
Belki ondan kaynaklı olabilir kesin bir şey söyleyemem hocam ama tek bir korsandan kaynaklı böyle bir şey olduğunu sanmıyorum

Belki ondan kaynaklı olabilir kesin bir şey söyleyemem hocam ama tek bir korsandan kaynaklı böyle bir şey olduğunu sanmıyorum
O değilde spotify sildim yüklüyorum ama ssd deki 47,? gb boş yer şimdi 44,4 oldu

korsan oyunlar genelde temp veya appdata'da klasör bırakır ondan olduğunu sanmıyorum
hocam zip bombası yemiş olabilir misiniz hala depolama azalıyor mu ?

korsan oyunlar genelde temp veya appdata'da klasör bırakır ondan olduğunu sanmıyorum
hocam zip bombası yemiş olabilir misiniz hala depolama azalıyor mu ?
diskimde çok fazla yer kapladığını sanmıyorum hiç hissetmedim ama bana şüpheli gelen bu dosya oldu
1614791610796.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,637
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri