D-Smart İnternet Hakkında

Peki TT'nin 100Mbps'e Yüksek Hız Demesi.
Ama D-Smart'ın Yüksek Hız Anlayışının 8Mbps Olması.
TT' nin hiçbir reklamında hızlı dediğini görmedim. Limitsiz diyolar. Çünkü tamamını çok nadir kişilere veriyolar.

Peki TT'nin 100Mbps'e Yüksek Hız Demesi.
Ama D-Smart'ın Yüksek Hız Anlayışının 8Mbps Olması.
24 MBps şuan Türkiye'ye göre iyi bir hız, altyapı her yerde aynı değil Dsmart'ın daha iyi hizmet verdiği yerlerde var.

24 MBps şuan Türkiye'ye göre iyi bir hız, altyapı her yerde aynı değil Dsmart'ın daha iyi hizmet verdiği yerlerde var.
ben hayatım boyunca D-Smart'ın iyi bir internet hizmeti verdiğini görmedim.
Geçen arkadaşım yazmış bana D smart kullanıyorlarmış 16Mbps paket almışlar 6mbps alıyor ping var yani aşırı kötü.
Ve tv dahil 90Tl ödediklerini söyledikleri an ben bittim. Dedim altyapın kaç destekliyor adresi verdi bir baktım altyapısı 85Mbps telekom + Yan binası superonline fiber.

ben hayatım boyunca D-Smart'ın iyi bir internet hizmeti verdiğini görmedim.
Geçen arkadaşım yazmış bana D smart kullanıyorlarmış 16Mbps paket almışlar 6mbps alıyor ping var yani aşırı kötü.
Ve tv dahil 90Tl ödediklerini söyledikleri an ben bittim. Dedim altyapın kaç destekliyor adresi verdi bir baktım altyapısı 85Mbps telekom + Yan binası superonline fiber.
Tabi TT nin genel altaypısı çok daha iyi ancak nadirde olsa Dsmart ın iyi hizmet verdiği yerde vardır, genele vurduğumuzda tabii ki başarısız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,955
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri